Türk İş Konfederasyonu'na bağlı Belediye İş Sendikası’nın uzun yıllardır yetkili olduğu Karabük Belediyesi çalışanlarının talebi üzerine Hak İş Konfederasyonuna bağlı Hizmet İş Sendikası üye kayıtları yapmaya başlamıştı.

Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 350 belediye işçisi ile bir toplantı yapan Hizmet İş Sendikası, bir gecede 250’nin üzerinde üye yaptı.

Hizmet İş Sendikası Karabük Temsilcisi Rıza Taşdelen, start verilmesinin ardından Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ile üye kayıtlarına hız verdiler.

Karabük Belediye işçilerini tek tek ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız ile Rıza Taşdelen, Hizmet İş’e üye kayıtlarını aralıksız sürdürüyorlar.

Hizmet İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Celal Yıldız “Karabük Belediye işçileri uzun yıllardır ihmal edilmişler. Hizmet İş Sendikası’nı tanıdıktan sonra kendilerinin yıllarca ne denli ihmal edildiklerini daha da iyi anladılar. Sendikamıza karşı ilgileri oldukça fazla.” Diye konuştu.

Karabük Belediye emekçilerinin gözlerinde umut ışığını artık daha fazla gördüklerini ifade eden Rıza Taşdelen ise “Emekçi kardeşlerimizin Hizmet İş Sendikası’na karşı ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Yıllardır sendikal anlamda unutulduklarını artık anladılar. Kimler ne derse desin, Karabük belediyesinin emekçi aslanlarının akın akın bize gelişini engelleyemezler. Çünkü onlar artık kararlarını vermişler.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi