AK Parti Eski İl Başkanı Timurçin Saylar, bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma CHP Karabük İl Başkanlığı tepki gösterdi.

AK Parti Eski İl Başkanı Saylar; Sosyal medya paylaşımında hilafetin tekrar ülkeye gelmesi gerektiği yönünde fikir beyan eden yazısına CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır yazılı bir basın açıklaması yaparak tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı açıklamasında, AK Parti Eski İl Başkanı Saylar ile ilgili Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

“Karabük Cumhuriyet kentidir ve kuruluşunu kutlayan İldir. Bu kent Cumhuriyet kazanımları ile kurulmuş ve o kazanımları ile İnsanlar hayatlarını idame ettirmektedirler.

Bugün eski AK Parti İl Başkanının sosyal medya paylaşımı olduğu iddia edilen ve görüntüleri alınan bir yazı ve resim KARABÜK tarihine kara bir leke olarak sürülmeden Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ediyoruz.” Diyen, CHP İl Başkanı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Bu kent Cumhuriyet Kentidir ve kimsenin farklı IŞID kafası ile dayatmacılığına, aymazca basit düşüncelerine, kısacası Cumhuriyet düşmanlığı yapmasına, müsaade edilemez.

Etmeyiz…

Bu anlamda, aşağıda ki paylaşımın Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ederek araştırılmasını istiyoruz.

Baskıcı İsrail’in Filistin Halkına yaptığı zulmü, baskı Siyonist (Faşist), Emperyalist, anlayış ne ise bugün Hilafet anlayışını “TBMM’den indirin bu kanunu” demek aynı köktendinci anlayışın uzantısıdır.

Kabul etmeyiz

Bu anlayış Vatan hainliği ile eş değerdir ve T.C. ilelebet payidar kalacaktır.

Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın tam bağımsız Türkiye.”

AK PARTİ ESKİ İL BAŞKANI NE YAZMIŞTI.

"TBMM’deki Milletvekilleri YETKİLİLER. Vallahi tallahi ALLAHIN HUZUURNDA HESAP VEREMEZSİNİZ ÜMMETİN ÜZERİMİZDEKİ AHI KALSIN HADİİİ. ASKIDAKİ HİLAFETİ görüşülmek üzere genel kurula inmesi için önerge verin. HİLAFET görüşülmeye başladığı an SİZLER BİLE ŞAŞIRACAKSINIZ DÜNYADA ZULÜM BİR ANDA DURACAKKK

MÜSLÜMAN ülkelerden destekleyenleri göreceksiniz ama şaşıracaksınız Hristiyan ülkeler bile dünyada zulüm bitsin diye bizimle hareket edecekler. Bir buçuk milyar Müslümanı, beş yüz milyon diğer din mensupları insanları yanımıza alma zamanı geldi. HADİ AZ BİR CESARET. Her gün zaman kısalıyor. Yoksa BU ÜST akıl ve Anadolu topraklarımızı elimizden almak için düğmeye basacak. Onların oyununu bozmak için TBMM’deki askıda olan HİLAFETİ görüşülmek üzere meclis genel kuruluna indirin yeter ki!!!!

Dünyadaki ülkelerin, insanların halini görünce DÜNYANIN Ruh halini görünce ALLAHIM bu bir mucize diyecek. HİLAFET MAKAMINI İLAN EDECEK. Geçici olarak meclis başkanını hilafet makamına atayacak sonra DÜNYA MÜSLÜMANLARINA HALİFE SEÇMEK İÇİN SEÇİM YAPACAKSINIZ

VALLAHİ ZAMAN!!! KALMADI!!! YOKSA ANADOLU TOPRAKLARINA HER YERDEN

Fiili, ekonomik, sportif, fitne, yalan, iftiralar ile ve en sonunda askeri olarak SALDIRACAKLAR zaman!!! Kalmadı!!!

Sayın Cumhurbaşkanım ya bu yerkürede her yerde gözyaşları. YA DA DÜNYADA YENİ BİR MEDENİYET KURACAĞIZ KARAR SİZİN."

Editör: Haber Merkezi