Karabük Özel Halk Otobüsleri Derneği Karabük kamuoyuna bir basın açıklaması yaparak, Başkan Vergili’ye ve Karabük Belediyesi Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Saygıdeğer basın mensupları,

Belediyemiz denetiminde yürütülen şehrimizin çeşitli mahalleleri arasında ulaşım hizmetlerini sağlamaya çalışan işletmecilerimizin 2 yıldır mücadele edilen pandemi sürecinin getirdiği olumsuzlukların yanı sıra her geçen gün artan ve daha da artışa geçecek olan mazot ve diğer maliyet giderlerinin karşılanamaması sebebiyle;

-işletmecilerimizin büyük bir çoğunluğu yüklenimleri altında bulundukları ulaşım hizmetlerini bırakma aşamasına geldikleri şu günlerde, belediye başkanımız ve meclis üyelerimizin özverili  çalışmaları ve incelemeleri sonucunda, 3 ay hat kiralarının alınmaması kararı ile sektörümüz işletmecilerinin bir nebze nefes alması sağlanmıştır.

Bu zor süreçte işletmeciliği bırakma aşamasına gelen işletmecilerimiz  ve tüm hatlarımız  ile 18 temmuz  2022 pazartesi günü itibariyle ulaşım hizmetlerine aralıksız devam edilecektir. 

Bu bağlamda sizlerin huzurunda Karabük belediyesi meclis üyelerimize ve başkanımız sayın Rafet Vergili’ye sektörümüz işletmecilerine sağladıkları kolaylıklardan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

En kısa sürede içinde bulunduğumuz tüm sorularımızı çözümleyerek saygıdeğer hemşehrilerimize daha kaliteli ulaşım hizmetlerini sağlayarak hayata geçireceğimizi de önemle duyururuz.