Kurulduğu günden beri ürün yelpazesindeki çeşitlilik ve normal piyasa şartlarından daha uygun fiyatlarıyla dikkatleri üzerine çeken Gizem Gross Market, 1'inci kuruluş yıl dönümünde de yine adından söz ettirdi.

Yıl dönümü kutlamaları kapsamında 16-17-18-19 haziranda uyguladığı çok özel fiyatlarıyla vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Gizem Gross Market, indirimli ürün yelpazesinin daha da genişleyerek devam edeceğinin ilk sinyallerini de verdi.

Gizem Gross Marketin 1'inci kuruluş yıl dönümü kutlamalarına Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Protokol üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Siyasi Parti İl Başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. 

Açılış konuşmalarıyla başlayan kuruluş yıl dönümü kutlamasına dualarla devam edildi.

İlk konuşmayı yapan Gizem Gross Market işletmecilerinden İsmail Gürleyik, Karabük'ten kazandıklarını yine Karabük'e verdiklerini vurgulayarak, "Bölgede kazandığımızı bölge de yatırıma dönüştürdük sizlerin sayesinde 1'inci yılımızı kutluyoruz. Sizlerle daha güçlüyüz, sizlerle daha ileriye, sizlerle daha büyük işler yapacağız inşallah. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim." dedi.

Ardından söz alan Vali Fuat Gürel ise yaptığı konuşmada Karabük'ün yerel marketler bakımından oldukça zengin olduğunu ifade ederek, bunun sevindirici olduğunu söyledi. Vali Gürel sözlerine şu şekilde devam etti; "Yerel insanlarımızın açtıkları iş yerleri de gittikçe artmakta, büyümekte çok güzel yüzleri ve çevreleri ile şehrimize renk katmakta, güzelleştirmekte bereketli kazançlar diliyoruz."

Editör: Haber Merkezi