Kısa adı Bakkallar ve Fırıncılar Odası olarak bilinen Karabük Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Odası’nın Ocak ayı içinde yapılacak olan kongresine Fikret Arslan Başkan adaylığını açıkladı.

Uzun yıllardır Selahattin Akbulut’un başkanlığını yaptığı Karabük Bakkallar ve Fırıncılar Odası’na yine uzun yıllar sonra ilk defa başka bir aday çıkıyor.

Bugün adaylığını açıklayan Fikret Arslan’ın yanında Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Nurettin Tümen, Servisçiler Odası Başkanı Hüseyin Kılıç ile birlikte çok sayıda katılımcı hazır bulundu.

Fikret Arslan, Karabük Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Odası Başkan Adaylığı ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Biliyorsunuz ki önümüzdeki aylarda bütün esnaf odalarının seçimleri gerçekleştirilecektir.

Ben içinizden biri Fikret Arslan olarak en önemlisi de mevcut durumun farkında olan bir esnaf kardeşiniz olarak sizlerin de desteği ve teveccühü ile Kahveci, Lokantacı, Otelci, Pastacı, Fırıncı ve Bakkallar Odası başkan adaylığımı açıklıyorum.

Değerli esnaf arkadaşlarım bu yola çıkmamızın sebebi ve sorunları hepimizin malumudur. Bu sorunları birlikte istişare ve mücadele ederek çözüme kavuşturacağımıza canı gönülden inanıyorum.

Yaklaşık 12 yıllık kahvecilikle başlayıp, farklı sektörlerde devam eden esnaflık tecrübelerim biz bir olursak karşımızda hiçbir sorun hiçbir engel duramayacaktır. 'Güçlü esnaf için güçlü oda' sloganıyla çıkmış olduğumuz bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”