Bartın’ın Büyükkızılkum sahilinde 4 gün önce denizde kaybolan sekiz yaşındaki Karabüklü Doğukan hala bulunamadı.

Geçtiğimiz Salı günü (10.08.2021) Karabük’ten Bartın’a denize girmek için giden Yaylacı ailesinin küçük çocukları Doğukan Yaylacı, deniz kenarında oynarken birden ortadan kaybolmuştu.

Aşırı dalgaların ve dip akıntıların mevcut olduğu Büyükkızılkum sahilinde dalgalara kapıldığı tahmin edilen Doğukan 4 gündür AFAD, UMKE ve Sahil Güvelik Komutanlığına bağlı dalgıçlar tarafından aranıyor.

Kaybolan küçük Doğukan’ın babası İbrahim Yaylacı “Çocuklar denize girmek istiyordu ve ailecek buraya geldik. Ne olduysa 5 dakika içinde oldu. Gözümüzün önünde sahil kenarında oynayan çocuğumuz birden kayboldu. Dalgalara kapılıp, deniz mi aldı? Yoksa etrafta bulunan başkaları mı alıp götürdü anlamış değiliz. Eğer vefat ettiyse, çocuğumun en azından cansız bedenini almak istiyorum. Yetkililerden rica ediyorum, arama işini yoğunlaştırsınlar ve aramayı bitirmesinler.” Diye konuştu.

Öte yandan arama, tarama ekipleri ise eğer dalgalar kapılıp, denizde boğulduysa, 200 km'lik sahil şeridi içinden başka bir yerde cansız bedeninin karaya vurabileceğini belirtti.

4 gündür küçük Doğukan belki sağ bulunur, umuduyla Büyükkızılkum sahilinden ayrılmayan Anne, baba perişan bir halde bekleyişlerini sürdürüyorlar.

Editör: Haber Merkezi