Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığına Bedirhan Kalaz atandı.

Hasan Mithat Delibaş ‘dan boşalan CHP Karabük İl Gençlik Kolları Başkanlığına Karabük Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyasi Bilimiler ve Kamu Yönetimi Mezunu Bedirhan Kalaz (24) atandı.

CHP’li gençlerin yeni il başkanı yaptığı ilk açıklamada “2. yüzyılın şafağında el ele, omuz omuza geleceği kurmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmış bulunuyorum.

Şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına bizleri bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Gençosman Killik'e, Genel Başkan Yardımcılarımız Utku Caner Çaykara, Cem Karagöl, Kemal Özgür Kahraman’a ve MYK üyelerimize şükranlarımı sunarım. 

Aynı zamanda desteklerini bizden esirgemeyen İl Başkanımız Abdullah Çakır’a, Safranbolu İlçe Başkanımız Bahtiyar Acar’a ve onların nezdinde partimizin tüm üyelerine teşekkür ederim.
Cumhuriyet kenti Karabük'te ötekisi olmayan, katılımcı, eşitlikçi ve adaletli bir geleceği hep beraber kuracağız.

Memleketin gençlerini cemaatlere muhtaç edenlerden, işçinin hakkını yiyip 4-5 yerden maaş alanlardan, vatandaşlarımızı ekmek kuyruklarına muhtaç edip ağlatanlardan, geleceğimizi çalanlardan hesap sormak için yılmadan, yorulmadan çalışacağız.

Tam bağımsız, aydınlık bir gelecek için adres daima Cumhuriyet Halk Partisidir.” İfadelerine yer verdi.