Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanlığı Pankartlı Siyasetine devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde "128 Milyar Dolar Nerede?" pankartını CHP İl Başkanlığı binasına asmışlar ve hemen ardından polis pankartı toplamıştı.

CHP İl Örgütü bugün de "Mafyadan 10 Bin Dolar Maaş Alan Milletvekili Kim?" pankartını astı. Konu ile ilgili CHP Karabük İl Bakanı Abdullah Çakır şu açıklamalarda bulundu;

"Karabük CHP İl yönetimi olarak Karabük Merkez'de ve ilçelerde “128 Milyar Dolar Nerede?” pankartları sonrası bugün de “10 Bin Dolar Nerede?” pankartlarını parti binalarına astık.

Ülkemizde yaşanan olaylar sonrası “128 milyar dolar nerede?”  pankartı ardından bu sefer de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun gündeme getirdiği ayda 10 bin dolar alan siyasetçi var sözleri sonrası bizde bu pankart ile o siyasetçi kim anlamında pankartımızı astık.

Ülkede temiz toplum, temiz siyaset istiyorsak parlamentoda görev yapan Milletvekillerimizi de zan altından kurtarmak gerek, bu anlamda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan gündeme getirdiği ve bildiğini de ifade ettiği ‘ayda 10 bin dolar alan siyasetçinin de’ kim olduğunu açıklamalı.

Biz 128 milyar doları da bu son olayda kendilerinin ifadesi ile ayda 10bin dolar alan vekilinde kim/kimler olduğunu sorgulayacağız ve gündemde tutarak temiz siyaset için, temiz toplum için çalışacağız.

Ayrıca, TBMM Başkanı Mustafa Şentop’unda bu konuda bir açıklama yapması gereği var. Kim bu Milletvekili bulmak ve açıklamak Meclis başkanının görevidir. 

Unutmayacağız “ayda 10 Bin Dolar Alan Siyasetçi Kim? ”
 

Editör: Haber Merkezi