Karabük’ün sosyal demokrat tabanında tanınmış bir isim olan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar aktif siyaset yapmış ve birçok kez İl başkanlığı görevlerinde bulunmuş, yine milletvekili adayı olmuş Avukat Erdoğan Dinçel, sosyal medya hesabından dikkat çekici bir yazı paylaşımında bulundu.

Dinçel, paylaşımda bulunduğu yazısında yine CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’u hedefine alarak, bazı sorular sordu.

CHP’li Dinçel’in paylaşımı şöyle;   

“İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın KARDEMİR ile ilgili verdiği soru önergesi dikkat çekici.

Bu konuda muhalefetin Karabük Milletvekili ne düşünüyor acaba?

Bilen var mı?

Ben çok merak ettim, Karabük kamuoyu ve partililer de merak ediyor olmalı.

Gerçi kendi partisinin etkinliklerine bile katılmayan bir milletvekilinden ne beklenir bilmiyorum da 30 Aralık günü Safranbolu Belediyesi bir etkinlik düzenledi. Başarılı bir çalışmanın sonucu yedi adet modern halk otobüsünü halkın hizmetine sundu.

Belediyenin düzenlediği bu törene ne yazık ki Safranbolu Kaymakamı dahil hemen hemen hiçbir bürokrat ve Kamu görevlisi katılmadı.

Bu durum, siyasi baskının ve parti devleti olmanın bizi getirdiği nokta açısından son derece önemli ve üzüntü vericiydi. Ancak çok daha üzüntü verici olan, CHP Milletvekilinin de törene katılmaması idi.

Bundan birkaç gün önce kendi ilçesinin ve partisinin İlçe Başkanı'nın cenazesine bile katılmayan bir milletvekilinden biz de çok şey bekliyoruz galiba!

Bunun hesabını, sebep olanlar bir gün vermeli diye düşünüyorum.”

CHP MİLLETVEKİLİ AKSOY, SAFRANBOLU BELEDİYESİNE TEPKİ GÖSTERİYOR

CHP Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy’un, CHP’li Safranbolu Belediyesine tepkili olduğu ve bir süredir, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ile hiçbir şekilde görüşmediği, davetlerine katılmadığı öğrenildi.

Karabük’ün ana muhalefet Milletvekili Aksoy’un kendi partisine mensup Safranbolu Belediyesine olan tepkisinin ise geçtiğimiz günlerde sosyal medya paylaşımları ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Safranbolu’da düzenlediği toplantıya katılan kanat önderlerini ve kendisini kastederek “ahmaklar” diyen, Safranbolu Belediyesinin sözleşmeli avukatı Yaşar Koç’a herhangi bir tasarruf uygulanmadığından kaynaklandığı belirtiliyor.

Aksoy’un kendisine hakaret eden belediyenin sözleşmeli avukatının orada durduğu müddetçe, Safranbolu Belediyesi ile ilişkide olmamaya kararlı olduğu da vurgulanıyor.

Editör: Haber Merkezi