Cumhuriyet Halk Partisi Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, partisinden istifa eden Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy'a sahip çıkan ve kutlayan AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz ile Merkez İlçe Başkanına sert cevap verdi.

Çakır, AK Parti İl Başkanına "halkın sorunlarını biz dile gtirirken, keşke bunlara da cevap verebilseydiniz" dedi ve sandığı göstererek "hodri meydan" dedi.  

CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Partimizden 3 Milletvekilinin istifası ile ilgili olarak, AKP İl Başkanı Sayın İsmail Altınöz’ün açıklaması, yine Merkez İlçe Başkanının ‘kutlama’ yorumu gerçekten manidar olmuş…!

Sayın AKP İl Başkanı Altınöz, keşke bu duygu ve düşüncelerini kendi partilerinden yakın zaman diliminde istifa eden milletvekilliklerinin yanı sıra, başbakanlık yapmış Sayın Ahmet Davutoğu ya da Mali sorumluk üstlenmiş Sayın Ali Babacan gibi siyaset İnsanları içinde aynı yorumu, açıklamayı söyleyebilse, o anlayışta olabilseydi.

AKP’den istifa edenler FETÖ terör örgütünden, CHP’den istifa edenlere kutlama anlayışı, siyasetin hangi noktalara çekilmek istendiğinin de açık bir göstergesidir.

AKP İl Başkanı;

Ülkemizde ki emeklilerimizin %70 i açlık sınırında. Onların sorunlarını biz dile getirirken, çözümler ararken de keşke açıklama yapabilse. Asgari ücretin 2 kişilik bir ailenin geçinebilmesi için açlık sınırının altında olduğunu, yine Karabük ve ülkemizde ki esnaflarımızın sorunlarını dile getirdiğimizde karşı açıklamalar yapılabilseydi.

Pandemi sürecinde esnafımızın ekmek tekneleri kapalıyken, AKP’li vekiller ile ormanlarda, pikniklerde gezmekten, dara düşen insanlarımızın sorunlarına çözüm arayışı içinde olsalardı Keşke.! 

İnsanlarımızın ve kurumlarımızın ekonomik sıkıntıları ya da bir çok başka sıkıntılarında dertlerini bizler dile getirirken de duyarlı olup, birkaç kelime edebilselerdi keşke.

Ülke çarşısında, pazarında enflasyon tavan yapmış, zamlar artmış, insanlarımız geçinemiyorken, bunlarla ilgili de keşke konuşabilseydi.

Bakın Sayın Altınöz; Gerçekten CHP politikalarından halkımız rahatsız ise yetki sizlerin elinde, HODRİ MEYDAN  gelin halkımızın önüne sandığı koyalım. Seçim sonunda halkımız kimden rahatsız, hep birlikte bakalım,görelim."

Editör: Haber Merkezi