Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ile CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, bayramda karşılaştıkları özel bir kurumda adeta birbirlerine girerek, kavga ettiler.

Bayramda özel bir kurumda tesadüf karşılaşan CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır ile Muharrem İnce’nin Genel Başkanlığını yaptığı Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un siyasi tartışmaları karşılıklı hakarete kadar ulaştı.

Milletvekili Aksoy, “Benim genel başkanımı eleştirmezsin” diyen CHP İl Başkanına, “Şimdi beni Muharrem İnce’nin yanına geçti diye suçluyorsun. Sen değil misin Muharrem İnce’nin yanına beni getiren, Karabük’te beş üst kurul delegesinden dördümüz olağanüstü kurultay yapılsın diye imza atmadık mı? Ben imzamın arkasında durdum sen durmadın.” Dediği öğrenildi.

CHP İl Başkanı Çakır’ın, Milletvekili Aksoy’a hakaret ettiği de iddia edilen tartışmada yine Aksoy’un, Çakır’a “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu sevilmiyor, arabaların arkasına onun fotoğraflarını asalım. Muharrem İnce seviliyor, onun fotoğraflarını da ön tarafa asalım.” Diye konuştuğu ifade edildi.

Tartışmanın kavgaya varacak boyuta ulaşması ile orada bulunanların tarafları ayırdığı da belirtiliyor.     

Konuyla ilgili görüşüne başvurduğumuz Milletvekili Aksoy “Ben CHP’den neden ayrıldığımı anlattım. Atatürk ve değerlerine saygı gösterilmeyen terör örgütlerine, terör örgütü demeyen partide işim olmaz. Benim için ‘Onu milletvekili yapan biziz’ diyormuş birileri. Herkes şunu çok iyi bilsin ki 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde CHP’nin adayı Hüseyin Avni Aksoy olmasaydı, Millet ittifakı içinden CHP Milletvekili çıkaramazdı." diye konuştu.