Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın sabah Karabük'e gelecek.

Yaklaşık bir ay önce Karabük'e gelmesi planlanan ve İzmir depremi nedeniyle son anda iptal olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yarın Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelecek ve bir dizi programlara katılacak.

CHP Karabük İl Başkanlığından edinilen bilgilere göre Kılıçdaroğlu, yarın sabah saat 11:00'de Bağlarsaray Otel'de kahvaltı programına katılacak. CHP'li olmayan ve CHP'ye oy vermemiş vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, katılımcılar ile kahvaltıda ve kahvaltı sonrası saat 14:00'e kadar sohbet edecek.

CHP Genel Başkanı daha sonra Leyla Dizdar Kültür Merkezinde Cumhuriyet Halk Partililer ile bir araya gelecek. Kültür merkezinde Karabüklü CHP'lileri dinleyecek olan Kılıçdaroğlu, burada partililere bir konuşma yapacak.

Kültür merkezindeki programın ardından kısa bir esnaf ziyareti yapılması beklenilen CHP Genel Başkanı, Safranbolu Belediyesini ziyaret edecek.

Kemel Kılıçdaroğlu'nun Safranbolu programı, Çiftlikköyünde yapılacak olan Safran hasadına katılımının ardından sona erecek.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır Programlara Katılamayacak.

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır'ın geçtiğimiz gün yaptırdığı Covid 19 testinin pozitif çıkmasından dolayı, Genel Başkanının Safranbolu ziyaret programlarına katılamayacağı bilinirken, Kılıçdaroğlu'nın, Çakır'ı arayarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduğu da öğrenildi.  

Editör: Haber Merkezi