Karabük Üniversitesi kurucu Rektörü ve 26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal'ın 2 Nisan'da Covid testi pozitif çıkmıştı. Bir süre evinde karantina altında kalan Uysal, daha sonra Ankara Memorial Hastanesinde tedavisini devam ettirmeye başladı. Nefes darlığından yoğun bakıma alınan Uysal'ın, yeniden servise alındığı öğrenildi.

24 Gündür Koronavirüs tedavisi gören ve genel sağlık durumunun iyi olduğu, her geçen günse daha da iyiye gittiği bilgisi verilirken, Uysal, kendi sosyal medya hesabından ise şu mesajı paylaştı; "Değerli hemşehrilerim, öncelikle hepinizi sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum. Covid-19 testimin pozitif çıkması nedeniyle birkaç gün evimde izole şekilde dinlenmeye başlamıştım. Fakat kendimi iyi hissetmemem sonrası hastaneye yatışım gerçekleşti.Bu gün tedavim 23. Gününde devam ediyor. Genel sağlık durumum iyi Allah’a hamd olsun. Geçmiş olsun mesajları ileten herkese yürekten teşekkür ediyorum. Rabbim bu mübarek günler hürmetine şifa bekleyen tüm hastalara Şafi ismiyle şifalar nasip eylesin. Sağlıklı günlerde görüşmek üzere."

Öte yandan Prof. Dr. Burhanettin Uysal, en son 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Karabük Belediye Başkan adayı olmuş ve 500 gibi az bir oy farkı ile seçimi kazanamamıştı. Uysal, halen Karabük Üniversitesinde öğretim görevliliğini sürdürüyor.   

Editör: Haber Merkezi