Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” ziyaretleri kapsamında Karabük'e gelen Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, MYK (Merkez Yürütme Kurulu) Üyeleri Seçkin Odabaşı ile Yüksel Aydın ve MDK (Merkez Disiplin Kurulu) Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Karabük'e gelerek birtakım ziyaretlerde bulundular.

MHP Genel Merkez Yöneticileri, Karabük İl Başkanı Adem Kar ve Belediye Başkanı Rafet Vergili ile birlikte Eskipazar, Yenice, Yortan, Eflani ve Safranbolu ilçelerinde toplantılar yaptılar. Esnaf gezileri düzenleyerek, vatandaşlarla bir araya geldiler.

MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, ziyaretler kapsamında gittiği Yenice'de iddialı sözlerde bulundu.

“Adalet ve Kalkınma Partisi de şunu bilsin ki, eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı bugün Ayasofya’yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı Amerika’ya bu şekilde meydan okuyamazdı. Rusya bizden korkmazdı.” diyen Rafet Vergili’nin bu konuşmaları çok tartışılacak.

Rafet Vergili, çok tartışılacak konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

MHP’NİN İKTİDAR OLMASI İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

“Bizim hizmetimiz Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etmek, gayemiz Milliyetçi Hareket Partisini yüceltmek ve önümüzdeki yıllarda iktidar etmek. Adım adım Karabük vilayetinde bunları sağladık. İnşallah bundan sonra daha etkin bir şekilde sağlayacağız.

Önce Karabük Merkez, Yenice, Eskipazar ve Yortan önümüzdeki seçimlerde de Safranbolu ile Eflani diyerekten, görevimizi tamamlamış olup Milliyetçi Hareket Partisini Karabük'te yıkılmaz bir iktidar sahibi yapmak için ne gerekiyorsa yapacağız."

MHP, İKTİDARIN AYRILMAZ BİR PARÇASI OLMUŞTUR

"Daha önceki dönemlerde iktidar partisi bize o kadar iyi bakmazken, bizim Milliyetçi Hareket Partimizin Merkezinin Devlet Bahçeli'nin politikalarıyla artık bizde kendilerinin ayrılmaz bir parçası olarak görmektedirler.

Şu andaki bütün taleplerimiz iktidar tarafından yerine getirilmekte ve özellikle Bakanlarımız, Milletvekillerimiz artık parti ayrımı yapmadan bizleri ziyaret edip eksiklerimizi, noksanlarımızı tamamlamak için gayret ediyorlar."

MHP OLMASAYDI AK PARTİ AYASOFYA’YI AÇAMAZ, AMERİKA’YA MEYDAN OKUYAMAZDI.

"Gün gelecektir Milliyetçi Hareket Patisi iktidar olacaktır. AK Parti'de bunu şöyle bilmelidir ki; Eğer Milliyetçi Hareket Partisi olmasaydı, Ayasofya'yı açamazdı. Devlet Bahçeli olmasaydı, aynı şekilde Amerika'ya meydan okuyamazdı. Devlet Bahçeli Beyefendi olmasaydı, Rusya bizden korkmazdı ve bunların hepsi birleşmiştir adım adım yolumuza devam ediyoruz."