Karabük’te uzun süredir Temizlik ile Ambalaj ürünlerinde toptan ve perakende satış hizmeti veren ARES ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK VE AMBALAJ ÜRÜNLERİ ŞİRKETİ’nin toptan satış hizmetlerinin yanı sıra, perakende satışlarında da vatandaşın ilgisi haline geldi.

Ailelerin aylık yüksek miktarlar tutan temizlik ürünlerindeki market giderlerini neredeyse yarıya düşüren ARES Temizlik Ürünleri şirketi sahibi Sedat Çalıkoğlu, vatandaşların en uygun fiyata en kaliteli temizlik ürünlerini temin etmek için işletmelerine olan ilginin daha da arttığını belirterek şu açıklamayı yaptı;

“Dört kişilik bir çekirdek ailenin aylık temizlik ürünleri bütçesi ortalama 200 TL ila 750 TL arasında tutuyor. İnsanlar marketlerden temin ettikleri temizlik ürünlerine ayırdıkları bütçe, aile ekonomisinde bazen karşılamıyor.

Biz ARES Temizlik de aynı marka ve hatta daha kaliteli daha spesifik ürünleri neredeyse yarı fiyatına karşılıyorlar. İnsanlar artık kucak dolusu paraları temizlik bütçesi olarak ayırmak istemiyorlar. Biz de halkımızın yanında olarak bu anlayışta hizmet vermeye çalışıyoruz.”

Temizlik malzemelerinde; çamaşır ve bulaşık deterjanları, tuvalet ve havlu kağıtlar, dezenfekte ürünleri, çek pas, fırça, çamaşır suyu, sıvı sabun ve peçete gibi sayısız ev temizlik ürünler.

Ambalaj Malzemeleri; Çöp poşeti, çöp kutuları, streç film, pazar poşeti, maske, buz dolabı poşeti, pişirme kağıdı, alüminyum folyo gibi çok sayıda bir çok ürünler

Toptan Ürünlerde de başlıca; Toptan köpük tabaklar, karton bardaklar, tabaklar ve yine çok zengin ürünler ile en uygun fiyatları mağazamızda bulabilirsiniz.

ARES ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK VE AMBALAJ ÜRÜNLERİ ŞİRKETİ

Merkez: 100. Yıl Mahallesi 1002 Nolu Cadde No: 72/10 KARABÜK

Tel: 0370 433 33 85 – 0542 511 06 37

Şube 1: Bağ Essan Sanayi Sitesi No: 4 KARABÜK

Şube 2: Yeni Mahalle Yurtbay Caddesi No: 36/A Çaycuma/ZONGULDAK