AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Altınöz yayımladığı mesajında, fedakarlıklarla insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Altınöz, COVID-19 salgınıyla mücadelede de sağlık çalışanlarının mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalıştığını ifade ederek, salgının Türkiye'de etkisinin azaltılmasında en büyük payın sağlık çalışanlarında olduğunu belirtti.

Sağlık alanındaki hizmetlerin, sağlık personelinin memnuniyetini yükselterek, sahip oldukları hakları geliştirerek ve kesintisiz bir şekilde sürdüreceklerini bildiren Altınöz, mesajına şöyle devam etti:
"Yaptığı fedakarlıklarla insanımıza, milletimize, insanlığa hizmet eden tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.
Dünyadaki en büyük mutluluğu sağlık olarak gören bir ecdadın evlatlarıyız. Bu anlayışla, AK Parti olarak 20 yıldır sağlık sistemimizin eksiklerini, yanlışlarını ve yetersizlerini gidermek, milletimize sağlık alanında dünyaya örnek olacak hizmetler sunabilmek için yorulmadan çalışıyoruz.
"

Gönül borcumuzu ancak onların beklentilerini karşılayarak ödeyebiliriz

Altınöz, sağlık çalışanlarına yönelik şiddeti kınadıklarını ve buna kesinlikle müsaade etmeyeceklerini bir kez daha vurguladı. Hiçbir acının ve hiçbir mazeretin sağlık çalışanlarına şiddeti haklı gösteremeyeceğini belirten Altınöz, şunları kaydetti:
"Bu yüce mesleğin temsilcilerine olan gönül borcumuzu ancak onlara güvenli bir çalışma ortamı sağlayarak, hak ettikleri saygıyı göstererek ve beklentilerini karşılayarak ödeyebiliriz.
Bu düşüncelerle yüce mesleklerini icra ederken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ahirete irtihal etmiş sağlık çalışanlarını şükranla yâd ediyor, her birine Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize ve insanlığa hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, huzurlu, güvenli ve sağlıklı günler diliyor, Tıp Bayramı'nı kutluyorum.
"