AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, geçtiğimiz günlerde kongreleri olan ve göreve gelen Özçelik İş sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ile İşyeri Baş temsilciliğini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Beraberinde AK Parti Karabük Merkez İlçe Başkanı Özkan Çetinkaya ile birlikte önce Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesini ziyaret eden milletvekilleri Ünal ile Güneş’i Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.

Sendika ziyaretinde Kardemir işçilerinin, sendikanın ve Kardemir ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunan AK Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş, Başkan Yılmaz ile yönetimine başarılar dilediler.

Ardından Kardemir girişindeki işyeri baş temsilciliğini ziyaret eden AK Parti heyeti, baş temsilcilere yeni görevlerinde başarılar dilediler.  

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’in ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, faydalı bir görüşmenin gerçekleştirildiğinin de altını çizdi.

Milletvekilleri Ünal ile Güneş, her zaman Kardemir işçisinin, Kardemir’in ve bölgenin sendikası Özçelik İş Sendikasının yanında olduklarını ifade ederek, kendileri için çok önem taşıdıklarını belirttiler.

Editör: Haber Merkezi