AK Parti Karabük İl Başkanlığında bugün bir basın toplantısı düzenlendi. İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’ün düzenlediği basın toplantısına tüm ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının yanı sıra Milletvekilleri Niyazi Güneş ile Cumhur Ünal’da katıldı.

19 Ocak Salı günü yapılacak olan il kongresi öncesinde birlik ve beraberlik görüntüsü verilirken, kongreye tek liste ile gidileceği vurgulandı.

Bir gazetecinin “Kongreye ikinci bir liste ile gidilme yönünde çalışmalar yapıldığı belirtiliyor, kongreye tek liste ile mi gidilecek ve söz konusu bu çalışma nedir?” şeklindeki sorusuna, İl Başkanı Altınöz “Genel Merkezimiz, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararı ile kongreye tek liste ile gidilecek. İsmail Altınöz ile devam kararı genel merkezimizin kararıdır. Dolayısıyla Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın adayı benim. Bunun aksine hareket edilmesini ne genel merkezimiz ne de genel başkanımız tasvip etmez. Ak Parti içinde böyle ayrı gayrı hareket etme gibi bir sürece müsaade edilmez.” Dedi.

Milletvekilleri Cumhur Ünal ile Niyazi Güneş’te kongre ile ilgili genel merkezin kararı doğrultusunda gidileceğini belirterek, aksi bir durumu tanımadıklarını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi