AK Parti Karabük Teşkilatı 2023 hedefleri doğrultusunda saha çalışmalarını sürdürüyor.

Normalleşme döneminin başlamasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren AK Parti Karabük Teşkilatı sık sık vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek vatandaşların istek, talep, şikâyet ve önerilerini dinlemeye başladı.

2023 seçimlerine en güçlü şekilde hazırlanmaya devam ettiklerini vurgulayan AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz gerçekleştirilen ziyaretleri değerlendirdi. 

İl Başkanı Altınöz değerlendirmesinde; “Gidilmedik mahalle, sıkılmadık el, almadık gönül bırakmayana kadar gece gündüz çalışacağız.” dedi. 

“Milletvekillerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız, İlçe Teşkilatlarımız ile tam kadro sahadayız. Kurumlarımızı, STK’larımızı, ziyaret ediyoruz, esnaflarımızla ve vatandaşlarımız ile tüm ilçelerimizde bir araya geliyoruz.” Diyen Altınöz, açıklamalarına şöyle devam etti;

“Kadın Kollarımız gerçekleştirdiği ev ziyaretleriyle, Gençlik Kollarımızın gençlerimizle düzenlediği programlarla vatandaşlarımızın gönüllerinde yer alıyoruz. Milletvekillerimizle ve İlçe Teşkilatlarımızla birlikte tüm esnaf ve vatandaşlarımızla bir aradayız, vatandaşlarımızın acı ve mutlu günlerinde de her zaman yanlarındayız. Biz, Mevlana’nın ifadesiyle tevazuda toprak gibi olmanın edası ile gönüllere girmenin gayretindeyiz. İlerleyen günlerde de sahada olmaya, vatandaşlarımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz.”

İl Başkanı Altınöz, AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin her alanında yaşanan gelişim ve değişimi Karabük’ün de yaşadığını söyledi. 

Güven ve istikrar için yaklaşık 20 yıldır süren bu AK yolculuğu 2023 zaferiyle taçlandırarak 2053 ve 2071 hedeflerine Türkiye'nin ulaşması için çalıştıklarını ifade eden Altınöz, “Karabük’e eğitimden sağlığa, ulaşımdan sanayiye kadar her alanda ihtiyaç duyduğu yatırımlar ve hizmetler yapılmış ve yapılmaya devam edilmektedir. İnsanlarımıza imkân oluşturan, refahı ve adâleti tesis etmek için çaba gösteren, yeni fırsatlar arayan bir anlayış içerisindeyiz.” Dedi. 

“GÖNLÜMÜZDE MİLLET, DERDİMİZ HİZMET”

İl Başkanı Altınöz “Şehrimizin tanıtımı, yatırım yapılan bir şehir olması, ihracat yapması, toplumsal bütünlüğünü koruması, sosyal yapısının güçlenmesi gibi her konuda gayret gösteriyoruz. Her daim el ele, gönül gönüle vererek Karabük’ümüz için elimizden gelen mücadeleyi vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“AK PARTİ, HER ZAMAN ESNAFININ VE VATANDAŞININ YANINDA”

Aşılamaların tamamlanmasıyla Türkiye’nin en yakın zamanda korona virüs salgınından kurtularak, hayatın normale döneceğini ve ekonomik olarak esnafın rahatlayacağını belirten Altınöz, AK Parti Hükümeti olarak esnaf ve vatandaşın her zaman destekçisi olduklarını da vurguladı. 

İl Başkanı Altınöz, tüm vatandaşları aşı olmaya davet ederek, “Sağlık çalışanlarımız yoğun geçen korona virüs tedavilerinin yorgunluğunun unutamadan aşılama kampanyası için büyük bir fedakârlık örneği sergiliyorlar. Vatandaş olarak bizlere düşen de aşı sıramız geldiğinde gerek toplum sağlığı gerekse kendi sağlığımız için aşımızı olmaktır.” dedi.