AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, son birkaç gündür sosyal medyalarda istifa ettiğine ve görevden alındığına dair yapılan dedikodu paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

“Görevimin başındayım” diyen AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, AK Parti’nin 1. Olağan kongresinden bu yana teşkilatın içinde olduğunu, 21 yıllık sürede İl Başkan Yardımcılığı, Merkez İlçe Başkanlığı ve son beş yıldır da İl Başkanlığı görevini yürüttüğünün altını çizdi.

AK Partili Altınöz “Neyi belirsiz bazı tiplerin sosyal medyalardan dedikodu mahiyetinde yazdıkları paylaşımlara kimsenin itibar etmemesi gerekir. Karabük yerelinde çok sayıda kurumsal basın yayın kuruluşları var. Benim istifam söz konusu olsaydı buralarda haberleri yer alırdı. Toplumda ne oldukları bilinen ve yaptıkları yalan paylaşımlardan dolayı çok sayıda mahkumiyet almış böyle kişilere kimse itibar etmesin.” Diye konuştu.

Altınöz "Seçim takvimi geldiği zaman il başkanlığı, parti yöneticiliği, belediye ve il genel meclis üyeleri arasından adaylığı düşünenlerin istifa etmesi gereken tarih bellidir. Zamanı gelince adaylığımız söz konusu olursa bu süreç içinde yapılması gerekeni yaparız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi