ALTINÖZ, “YAKIŞIKSIZ İFADE, KABUL EDİLEMEZ”

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin’in yerel ve ulusal gündemi değerlendirdiği basın toplantısındaki açıklamalarına değindi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin’in, gerçekleştirdiği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında yaptığı açıklamaları edepsizlik ve hadsizlik olarak nitelendirdi.

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz açıklamasında; “İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin bir basın toplantısı düzenleyerek ülke gündemi ve Karabük’le ilgili açıklamalarda bulunmuştur. Ülke gündemini değerlendirirken bir İl Başkanının görev yetki ve sorumluluğunun çok ötesinde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında siyasi edep ve etikten yoksun, değerlendirmeler yapmıştır. Yakışıksız ifadeleri kabul edilemez, kendisinden özür dilemesini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI BEKA İTTİFAKIDIR

“Cumhur İttifakı bu millet için bir beka ittifakıdır” diyen AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, “Aslolan devletin ebediyen devam etmesi, devlet ebet müddet fikrinin sonsuza kadar devam etmesidir. Genel başkanlarımızın kurmuş olduğu bir ittifak hiçbir şekilde zarar görmeden devam edecek, aynı hassasiyetle çalışacağız. Cumhur İttifakı ve AK Parti olarak bizden başka derdi millet, devlet, evlatlarına büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak olan başka bir siyasi kadro yoktur."

İÇİŞLERİ BAKANIMIZIN YANINDA OLDUK, YANINDAYIZ VE YANINDA OLACAĞIZ

"Terör örgütleri ile mücadele eden İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Hedefin büyük ve güçlü Türkiye inşası olduğunu anlamak için kullanılan araçlara ve kullananların suretlerine bakmak yeterlidir. Tabi bunu sizin anlamanızı beklemiyoruz Hdp ile gizli ittifak yapanlar TBMM’de Hdp tarafından bizim sayemizde o koltuklarda oturuyorsunuz denildiğinde gıkını çıkaramayan İYİ partililer bunu idrak edemezler.

Bizler devletimizin bekası ve âli menfaatleri için Milliyetçi Hareket Partisi ile ittifak yapıyoruz sizler gibi makam hırsı uğruna terör destekçisi HDP’ye kuyruk olan CHP ile birlikte olanlardan bunu anlamasını beklemiyoruz. Milletimiz, İYİ Parti Genel Başkanının Halkın yarıdan fazlasının oyunu almış bir Cumhurbaşkanımızı İsrail’in katil Başbakanına benzetmesini unutmadık."

TESTİNİN İÇİNDE NE VARSA O DIŞINA SIZIYOR. KALBİ KİRLİ OLANIN DİLİ HEP KÖTÜ SÖYLÜYOR

AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, AK Parti olarak her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu vurguladı. Altınöz, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde pandemi şartlarına rağmen iş dünyasına, çalışana, esnafa, işverene, işçiye, çiftçiye, emeklilerimize her alanda elimizden geldiği kadar bütçe imkanlarımızı seferber ettik etmeye de devam ediyoruz.

Varsın zillet ittifakı kısır gündemlerine boğulsun, biz mücadelemize devam edecek, durmak yok yola devam diyerek milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

BİZ HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, İYİ Parti Karabük İl Başkanı Erol Serin’in gerçekleştirdiği basın toplantısında KARDEMİR ile ilgili söylemlerine de değindi. Altınöz, “KARDEMİR personel alımlarında kendi ihtiyacı kadar bünyesinde alımları gerçekleştirir, personel alım sayılarında KARDEMİR analizlerini yapar ve ihtiyaç duyduğu personel sayısıyla ilana çıkar.

Tabi ki bizde isteriz daha fazla işçi alımı olsun, ancak orası da bir işletme ve bunun kararını kendisi verecektir. KARDEMİR ilk defa daha önce engelli personel alımlarını noter kurası ile gerçekleştirmişti ve yeniden noter kurasıyla personel alımı gerçekleştirecek. Noter kurası ile alım olduğunu bildiği halde sanki AK partililer alınıyormuş gibi algı oluşturmak siyaset değildir. Bu yalan siyasetini kabul etmiyoruz.

Gençlerimiz üzerinden siyaset yapmak lafügüzaf dan başka bir şey değildir. Gençlerimize sesleniyorum; Lütfen ne kendine ne de milletine faydası olmayanların hayallerinizi çalmasına, cesaretinizi kırmasına, enerjinizi heba etmesine izin vermeyin.

KARDEMİR’in ilanının yayınlanması ile çok sayıda aktif sigortalı gençlerin, işten çıktığı ve sigortalarına son verildiği bilgisi tarafıma ulaşmıştı. Sonuçta kura ile yapılacak olan bu alım için işlerinden çıkan gençlerin, Kardemir’e işe girebilmek için mevcut işlerini riske atması iyi bir süreç doğurmayacağından, KARDEMİR Yöneticileri ile iş kur Müdürlüğü ile bir dizi görüşmeler gerçekleştirip sorunu çözüme ulaştırdık. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi