Kaptan Demir Çelik Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Beşiktaş Kulübü (BJK) başkanı Ahmet Nur Çebi, Kaptan Demir Çelik eski müdürlerinden Bekir Özbağ’ın cenaze töreni için Karabük’e geldi.

Ahmet Nur Çebi Karabük Net Haber ve diğer haber ajanslarına verdiği röportajda bazı konulara değindi.

İstasyon Caddesinde atıl vaziyette olan Kaptan D.Ç. Haddehane bölgesine gençlerin faydalanabileceği kapsamlı bir spor kompleksi yapmayı planladıklarını söyleyen Çebi, “Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, eski arkadaşım. Aynı okulda okuduk. Haddehanemizin yerinde bulunan arsaya neler yapabiliriz anlamında kendisi ile kısa bir görüşme yaptık. Buraya TOKİ Konutları yapılacakmış. Gençlerin spor yapabileceği, kötü alışkanlıklardan uzak duracağı, çeşitli sporları yapabileceği bir spor kompleksi yapmayı düşünüyoruz. Biliyorsunuz ki babam Yaşar Kaptan Çebi, sporu seven bir insandır. Babamın isminin yaşayabileceği böyle zengin bir spor tesisleri yapmayı planlıyoruz buraya.” Dedi.

Karabük’ün ümit veren yeni takımı Karabük İdman Yurduna BJK Başkanı olarak destek verme konusunda gazetecilerin sorusuna ise Karabükspor’dan dem vuran Ahmet Nur Çebi, Karabük İdman Yurduna önce Karabük halkının destek vermesi gerektiğini belirtti ve “Karabükspor nasıl bu hale düştü. Buna bir bakmak lazım. Kimler bunun sorumlusu unutulmamalı. Karabük İdman Yurdu’na da Karabük halkı gönülden sahip çıkmalı. Bizim dışarıdan vereceğimiz desteklerle olmaz. Ama üzerimize düşeni de zamanı geldiğinde yapmaktan da geri kalmayız.” Diye konuştu.

Kardemir A.Ş’nin yeni bürokratik yönetimini de değerlendiren, Çebi “Eskiden beri olması gereken buydu. Ben Alparslan Bayraktar’ı tanırım. Başarılı bir insandır. Kardemir’de de başarılı işler yapıyorlar. Kardemir’de nu yapıyı oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımıza da teşekkür ederim.” İfadelerini kullanırken, eski hakim hissedar aileleri ise eleştirdi.

Beşiiktaş Futbolu Kulübü ile de açıklamalarda bulunan Çebi, Karabüklü genç futbolcu Tayyip Talha’nın Beşiktaş formasına katılmasıyla da ilgili bilgiler verdi.     

Editör: Haber Merkezi