Özçelik İş Sendikası Genel Başkan Adayı Recep Akyel, kongreye sayılı günler kala şubelerden gelen desteğini büyütüyor.

Genel Başkan adaylığını ilk açıkladığı zaman İstanbul Avrupa Havacılık, İstanbul Anadolu Havacılık, Bursa, Sakarya ve Karabük Şubeleri ile yola çıkan Recep Akyel’e İskenderun ve Kayseri şubeleri de katılım sağladı.

12 Şubeden, en büyük 7 şubenin tam desteği ile kongreye girmeye hazırlanan Recep Akyel’e önümüzdeki birkaç gün içinde yine bazı şubelerin de açıkça katılım sağlaması bekleniyor.

İskenderun ve Kayseri Şubelerinin de Recep Akyel ile birlikte yola almaya karar vermesinin ardından, Akyel sosyal medyasında yazılı bir basın açıklaması yayınladı.

Recep Akyel’in açıklaması şöyle;

"Değerli Emekçiler, Kıymetli Üyelerimiz;

Her geçen gün büyüyen, devleşen, büyük bir dip dalgasına dönüşen bu değişim hareketine çok değerli destekler devam ediyor. Cesur insanlara, yeni cesur yürekler katılıyor.

4 yıl Sendika Temsilciliği, 14 yıl Kayseri Şube Sekreterliği, 10 yıl Kayseri Şube Başkanlığı ile birlikte toplam 24 yıl profesyonel sendikacılık hayatı ile yürüyen tecrübe, adeta bir Sendikal Kütüphane olan Celalettin KORKMAZYÜREK ile her zaman İskenderun’a ilkleri yaşatan, sandıkların adamı, tabanın emekçinin sesi olan ve her durumda koşulsuz şartsız sandıktan çıkan, iki adaylı seçimlerde dahi her iki tarafın desteğiyle emekçinin tamamının teveccühüyle şube yönetiminde yerini alan, uzun yıllar sendikacılık yapmış İskenderun Şube Teşkilatlandırma Sekreteri İsmail ÖZDEN aramıza katılmıştır. Bu iki değerli isim tabanın, emekçinin sesine kulak vererek ‘‘DEĞİŞİME EVET’’ demiş ve Yeni Sendikal Hareket’e katılmışlardır.

Sürecin başından beri yanımızda olan, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Şube Başkanlarımız ve Yönetimleri de bu katılımdan son derece memnuniyet duyduklarını ifade etmişlerdir.

Bu vesileyle de bu güzel fotoğraf karesinde olan tüm dostlarla, Özçelik İş Sendikasının geleceğine isimleri altın harflerle yazılacak cesur yüreklerle birlikte diyoruz ki; Bu mübarek Kurban Bayramı güzel günlerin habercisi olsun, Allah hayırlı huzurlu bir bayram geçirmeyi tüm Müslüman alemine nasip etsin ve diliyoruz ki Bayramdan sonra Sendikamız Genel kuruluyla birlikte çifte bayram yaşamak hepimize nasip olsun inşallah.

Karabük burada, Avrupa Havacılık burada, Kayseri burada, İskenderun burada, Anadolu Havacılık burada, Sakarya burada, Bursa burada… Ve dimdik ayakta..!