BÖLGE HABERLERİ

KİM BUNLAR?

MERKEZİ YENİCE DE KURULAN SÖZDE BİR SİYASİ PARTİ NE DERECE RESMİ VE GERÇEK KİMİN NESİ, NEYİN NESİDİR BU SELİM OSMANL

Abone Ol
MERKEZİ YENİCE DE KURULAN SÖZDE BİR SİYASİ PARTİ NE DERECE RESMİ VE GERÇEK

KİMİN NESİ, NEYİN NESİDİR BU SELİM OSMANLI PARTİSİ?



Geçtiğimiz aylarda Yenice’de bir grup gencin kurduğu ‘Selim Osmanlı Derneği’ şimdi sözde bir siyasi parti olarak ortaya çıktı.

Merkezi Karabük’ün Yenice ilçesinde geçtiğimiz aylarda kurdukları Selim Osmanlı Derneği adı altında,  başta TBMM’de Karabük Milletvekilleri olmak üzere bazı ziyaretler yapan üç beş kafadar Yeniceli genç, derneklerini siyasallaştırdıklarını ve Selim Osmanlı Partisi adı altında bir parti kurduklarını Facebook sayfalarından ilan etmeye başladılar.

Genel Başkanlığını Fırat Demir adında bir şahsın yaptığını belirttikleri Selim Osmanlı Partisi’ne bazı illere sorumlu bile atamaya başladılar.

Sadece Facebook gibi sosyal medya üzerinden faaliyette bulunan bu gençlerin, resmi olarak bu siyasi partiyi kurup kurmadıkları, genel merkezinin Ankara’da olup olmadığı konusunda her hangi bir bilgi yok.

Sosyal medya da yavaş yavaş yayılan ve hatta logosu bile olan Selim Osmanlı Partisi hakkında hiçbir bilgi sahibi olmayan bölge insanları; “kim bunlar ve neyin nesi?” gibi soruları sormaya başladılar.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }