Karabük Kent Ormanı Mesire Alanına Kent Ormanı Ekipler Amirliği kurulması için yapım protokolü imzalandı.

Yenişehir Mahallesinde bulunan vatandaşlarımızın spor ve sosyalleşme ihtiyaçları için Karabük Belediyesi tarafından Karabük Orman İşletme Müdürlüğünden 20 yıllık süre ile kiralanan Karabük Kent Ormanı D Tipi Mesire Alanına Kent Ormanı Ekipler Amirliği kuruluyor.

Vatandaşların huzur ve güven ortamında spor, yürüyüş ve piknik alanlarından faydalanmaları amacıyla kurulacak Kent Ormanı Ekipler Amirliğinin hizmet binası yapımı için Karabük Belediye Başkanlığı ile Karabük İl Emniyet Müdürlüğü arasında yapım protokolü imzalandı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ ile birlikte Merkez İlçe Kapullu Mahallesi 155 Ada 1 Parselde bulunan Karabük Kent Ormanı D Tipi Mesire alanına yapılacak olan Kent Ormanı Ekipler Amirliği hizmet binası protokolünü imzalayan Karabük Valisi Fuat Gürel; "Vatandaşlarımız spor yaparken, yürüyüş yaparken veya aileleri ile birlikte piknik yaparken Kent Ormanı Mesire alanından güven ve huzur ortamında yararlanacaklar. Bu güzel alan Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili’nin girişimleri ile 20 yıllığına Karabük Belediyesi tarafından kiralandı. Karabük Belediyesi tarafından mesire alanının içine çok güzel tesisler yapılacak, bunlardan bir tanesi de mesire alanından yararlanacak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yeni kurulan Kent Ormanı Ekipler Amirliğimizin hizmet binası olacak.
Vatandaşlarımız bu alanı 7 gün 24 saat kullanabilecekler, ekiplerimiz devamlı Kent Ormanı Mesire Alanı içerisinde olacaklar, vatandaşımızın güven ve huzuru sağlanırken mesire alanında bulunan tesislerde ekiplerimiz tarafından devamlı kontrol altında tutulacak. Kent Ormanı Mesire Alanının ve Kent Ormanı Ekipler Amirliğinin ilimize kazandırılmasında emeği geçen Karabük Belediye Başkanımız Rafet Vergili ve İl Emniyet Müdürümüz  Sırrı Tuğ ile ekiplerine teşekkür ediyorum. İlimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Vergili’de; "Çamlık Kent Ormanı projemizin startını, gözetleme kulesinin bulunduğu alana inşa edeceğimiz mahalle karakolumuz ile veriyoruz. Karakolumuzun tamamlanmasının ardından hem mahallemiz daha güvenli olacak, hem de vatandaşlarımız huzur içerisinde pikniklerini ve sporlarını yapacak. Şehrimize ve emniyet teşkilatımıza hayırlı olsun." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi