KBÜ'DE TASAVVUF KOROSU KONSERİ

Üniversitemiz Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nun da 12-20 Nisan arası Kutlu Doğum Haftası etkinli

Abone Ol

Üniversitemiz Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu’nun da 12-20 Nisan arası Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Tasavvuf Korosu Konseri yapıldı.


 

Konsere; Vali Vekili Abdullah Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat, İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yahya Fidan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hür Mahmut Yücer, Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, İl Müftü Yardımcısı İbrahim Halil Demir ve Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Geleneksel Türk Müziği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aşkın Çelik ile Akademik, İdari Personel ve öğrencilerimiz katıldı.

İlahiyat Fakültesi’nden Okutman Can Doğan’ın koro şefliğinde, İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizin oluşan koro katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Tasavvuf Korosu Konserinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Refik Polat: “Tasavvuf Korosu Konseri bizlere çok güzel bir gece yaşattı. Koro ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür etkinliklerin devam etmesi dileklerimle.” diyerek Koro Şefi Okt. Can Doğan’a çiçek takdim etti.

Milli Eğitim Müdürü Ali Köse’de Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Geleneksel Türk Müziği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Aşkın Çelik’e koroya katkısından dolayı teşekkür belgesini takdim etti.

Protokol Üyelerinin koroya çiçek takdim etmesi ve toplu fotoğraf çekilmesi ile Tasavvuf Korosu Konseri sona erdi.
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }