Üniversitemiz Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan Ünlü Yazar ve Yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Orçun Zengin ve Eren Sarı’nın yönettiği ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ adlı tiyatro oyunu 30 kişilik ekip ile izleyici karşısına çıktı.


 

DSC_0043Prof. Dr. Bektaş Açıkgöz Konferans Salonu´nda sahnelenen oyuna, Türkiye Yardımseverler Derneği Karabük Şubesi, Üniversitemiz Akademik, İdari Personeli, tiyatro severler ve öğrencilerimiz katıldı.

1948 yılında doğan üstün zekalı Gülseren ve çevresini oluşturan ailesi, yakın tanıdıklarının siyasi ve sosyal yaşam biçimleriyle, güncel sosyo-ekonomik, politik gelişmelerinin örtüştüğü hayatını konu alan tiyatro oyunu seyircilerin takdirini kazandı ve izleyiciler tarafından tiyatro oyuncuları dakikalarca ayakta alkışlandı.

Tiyatro severler tarafından büyük beğeni kazanan oyunun sonunda Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Arş. Gör. Abdül Samet Tabak : “ Bir yıldır hazırlanan arkadaşlarımızın oyunlarını şahsım adına çok beğendim, Ellerine sağlık, devamını bekliyoruz.” diyerek oyunun yönetmenleri Orçun Zengin ve Eren Sarı’ya çiçek takdiminde bulundu.

Tiyatro oyunun yönetmenlerinden Orçun Zengin ekibini çok sevdiğini söyleyerek izleyicilere geldikleri için teşekkür etti.

DSC_0112Tiyatro oyunun yönetmenlerinden Eren Sarı Tiyatro Kulübü'ne kostüm desteğinde bulunan Türkiye Yardımseverler Derneği Karabük Şubesi Başkanı Hümmet Özdemir’e Teşekkür Belgesi'ni takdim etti ve Sayın Özdemir: “Bizi çok duygulandırdınız. Karabük Üniversitesi'ni çok seviyoruz. Karabük Üniversitemizin değerli öğrencileri çok güzel bir tiyatro oyunu sergilediler. Sanatsal kültürel etkinliklerde birlikte olduğunuz ve arkadaşlarınızı desteklediğiniz için hepinizi canı gönülden kutluyorum. Bize gurur verdiniz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ adlı tiyatro oyunu toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi