Alt Manşet

KARDEMİR KAVŞAĞINDA SONA GELİNDİ

Karabük'ün kanayan yarası, sürücülerin çilesi haline gelen Kardemir Kavşak Projesinde sona gelindi.

Abone Ol

Vali Fuat Gürel, beraberinde Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz'le birlikte yapım çalışmaları devam eden Kardemir Kavşak Projesi ile Araç Çayı Islah Projesi çalışmalarının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Kardemir Kavşak Projesi ile DSİ tarafından ihalesi yapılan Araç Çayı Islah Projesi çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Gürel ve beraberindeki heyet, Kardemir Kavşak Projesinde sona gelindiğini belirttiler.

Yaklaşık 6 aydan beri vatandaşların ve sürücülerin çilesi haline gelen projede sona gelinmesi sevinçle karşılanırken, D 030 ve D 755 karayollarının kesişme noktasında bulunan KARDEMİR Kavşağı, şehirlerarası bağlantı trafiği ile şehir içi ve Kardemir girişinde yaşanan trafiğin giderilmesinde olumlu etki sağlayacak. Yakıt ve zaman tasarrufu sağlanacak olan projeyle vatandaşlar, güvenli ve konforlu ulaşım imkanına da kavuşmuş olacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Gürel ve beraberindeki heyet, asfaltlama çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak Kardemir Kavşağının yeni haliyle yakında hizmete gireceğini belirttiler.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }