Üniversitemize yeni alınan son model tam donanımlı otobüse kampüs fotoğrafları ile giydirme yapıldı.


 

2oto2Küreselleşmede reklam çeşitli alanlarda yer almaktadır. Bugün kelimelere sığdıramadığımız bir konu bazen sadece küçük bir görselle ifade edilebilmektedir.

Bir kalıbın imajı görünüşü her zaman insanları etkileyen ilk unsurlardandır. Günümüzde markalar en ufak detaylara bile kendi ile özdeşleşmiş imgeleri yerleştirirken artık reklamlar profesyonel şirketlerde yapılmaktan çıkartılarak daha çok nesnelerin vasıtası ile halkın içine kaynaştırılmıştır. Karabük Üniversitesi de kendisiyle özdeşleşmiş değerlerini gittiği yerlere taşıyarak görsellerini konuşturacaktır.

Konuya ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Öğrenci odaklı üniversitemizde öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitim almaları bizler için çok önemlidir. Aynı zamanda eğitimin yanında sosyal olanakların da eksiksiz olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu nedenle üniversitemizi araç filosuna yeni bir otobüs daha kattık ve otobüsümüzü de üniversitemizin fotoğrafları ile giydirdik. Otobüsümüz, öğrencilerimizin derslerinin uygulamalarını yerinde görebilmelerinde, sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılabilmelerinde kullanılacaktır. Aracımız öğrencilerimize ve üniversitemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.