2014-2015 yılı bahar döneminde üniversitemizde bilimsel faaliyette bulunmak üzere Üniversitemize gelen Libya Bilimler Akademisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tarek Tantaush Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Ali Güneş eşliğinde Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret etti.


 

060114ziyaretMakamda gerçekleşen ziyarette Doç. Dr. Tarek Tantaush ; “Karabük Üniversitesi yeni kurulan bir üniversite olmasına rağmen kısa zamanda büyük gelişmeler kaydetmiş. Buna paralel olarak hem öğrenci hem de bilimsel altyapısının çok gelişmiş olduğunu gördüm. Dinamik bir akademik kadroya ve kaliteli bir eğitim sistemine sahip bir üniversite. Ayrıca uluslararası işbirliği ağını genişleterek, hem ikili anlaşmalar yoluyla hem de yabancı öğrenci yoluyla uluslararası bir konuma yerleşmeye çalıştığını gördüm. Başta rektör bey olmak üzere ekibini kutluyorum. Karabük Üniversitesi bu ivme ile çok daha ileri bir seviyeye çıkacaktır.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “Alanında dünyanın farklı akademik çevrelerindeki gelişmeleri takip eden akademisyenlerin tecrübelerinden faydalanmak bizim içinde önemli. Üniversitemizi takip eden deneyimlerimizden yararlanan akademisyenler, öğrencilerimiz için de iyi bir örnek olmaktadır. Umuyorum ki birçok alanda işbirliklerimiz olacaktır. Hocamıza başarıları diliyorum. ”dedi.