İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Bölge Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan, Zonguldak Haber Müdürü Onur Altındağ, İhlas Haber Ajansı Karabük Temsilcisi Yasin Erdem ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret ettiler.


 

KBU_4189-(2)Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan’a yeni görevinde başarılar dileyen Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal kendilerine Üniversitemiz hakkında bilgiler vererek; “Karabük Üniversitesinin en büyük farkındalığı bilinenleri asla tekrar etmemesidir. Karabük Üniversitesi, ülkenin ihtiyaçlarını araştırarak, ülkemize ve bölgemize uygun olan ve katkı sağlayabilecek yeni bölümler açarak Türkiye’de de ilklere imza atmıştır ve atmaya da devam etmekteyiz. Karabük Üniversitesi tercih eden ve yerleşen öğrenci sayılarına göre Üniversiteler sıralamasında 322.922 tercih sayısı ile 7. sırada yer almaktadır. Karabük Üniversitesi aynı zamanda kentiyle bütünleşmiş, devlet vatandaş işbirliğinin en güzel örneğidir.” dedi.

Kendilerini kabul ettiği için Rektörümüze teşekkür eden İHA Zonguldak Bölge Müdürü Refik Fidan; “İşimiz gereği sorumlu olduğumuz bölgeyi tanımak ve kendimizi tanıtmak adına bu bölgede tüm kurum ve kuruluşları tek tek ziyaret ediyorum. İhlas Haber Ajansı olarak tüm abonelerimize en iyi hizmeti vermeye devam ediyoruz. Karabük Üniversitesi’ni ve başarılarını yakından takip ediyorum. Biz İHA olarak Karabük Üniversitesi’nin her zaman yanındayız. Sizler güzel işler başarıyorsunuz bizlere düşen görevde bu güzel işleri dünyaya duyurmaktır. Bu anlamda elimizden gelen tüm desteği İHA olarak sağlayacağız.” dedi.

Ziyaret iyi dilek ve temennilerle sona ererken, Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal konuklarına hediye takdiminde bulundu.