6-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında Üniversitemiz ev sahipliğinde Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) ve Karabük Futbol Tenisi Kulübü işbirliği ile organize edilen ‘Üniversitelerarası Futboltenisi Turnuvası’ sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.


 

17Üniversitemiz Fen Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Ödül Törenine Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin, Türkiye Futbol Tenisi Platformu (FİFTA) Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım, Karabük Futboltenisi Kulübü Başkanı Çetin Özbek ve sporcularımız katıldı.

Ödül törenin açılış konuşmasını yapan Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin; “FİFTA oralak Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen turnuva göstermiş olduğunu ilgi ve alakadan dolayı ben Platformdaki ailem adına sizlere çok teşekkür ederim. Futboltenisi demek fairplay demektir ve bunu da burada tekrardan gördük ve bu durumdan da Platform olarak çok mutluyuz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal olmak üzere, Hocalarımıza, Organizasyon Komitesi ve değerli sporcularımıza çok teşekkür ederim. Bu turnuva aynı zamanda Ekim 2014 tarihinde Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan ‘Dünya Futboltenisi Şampiyonası’nın ön seçmesini oluşturdu.” dedi.

‘Üniversitelerarası Futboltenisi Turnuvasına’ ev sahipliği yapmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal; “İki gün gerçekten çok güzel bir karşılaşma oldu ve gelecek yıllar da yine Karabük Üniversitesi futboltenisi turnuvalarına ev sahipliği yapmak işitiyoruz. Biz Karabük Üniversitesi olarak bu spor dalını çok sevdik ve hep birlikte olursak, siz genç sporcularımızın desteği ile bu spor dalının çok hızla gelişeceğine inanıyorum. Ben katkı ve katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

8 üniversitenin katılımı ile iki farklı kategoride gerçekleşen turnuvada Triple Kız Kategorisinde: 1. Kocaeli Üniversitesi, 2.Akdeniz Üniversitesi ve 3. Karabük Üniversitesi olurken dereceye girenlere madalya ve kupalarını Türkiye Futboltenisi Platformu (FİFTA) Başkanı Orhan İçin takdim etti.

Triple Erkek Kategorisinde: 1.Kocaeli Üniversitesi, 2.Karabük Üniversitesi ve 3.İstanbul Piri Reis Üniversitesi olurken dereceye girenlere madalya ve kupalarını Türkiye Futbol Tenisi Platformu (FİFTA) Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım takdim etti.

Double Kız Kategorisinde: 1.olan Akdeniz Üniversitesi Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Futboltenisi Genel Koordinatörü Ufuk Gersman, 2.olan Kocaeli Üniversitesi Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Üniversitemiz Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Gürbüz, 3.olan Üniversitemiz Kız Futboltenisi Takımına madalya ve kupalarını Üniversitemiz Hasan Doğan Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Temel Çakıroğlu takdim etti.

 

Editör: Haber Merkezi