KBÜ Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri Geleneksel El Sanatları dersinde yapmış oldukları birbirinden güzel oyuncakları sergilediler.


 

7Yaratıcılığı ön planda tutan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri; çocukların eğlenmesi, yaratıcılıklarını geliştirebilmek için oyuncaklar tasarladı.

Çocukların sadece eğlenilmesi değil hijyen kuralları de göz önünde bulundurulduğu oyuncaklar, çocukların yüksek yararını göz önünde bulundurarak; çok fonksiyonlu, renk ve sayı kavramlarının bulunduğu, çeşitli gelişim alanlarını düzenleyen her türlü içeriğe sahiptir.

Üniversitemiz İktisat ve İdari Bilimler Fakültesi Binası Zemin katında gerçekleşen sergiye Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Eyüp Altınöz, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Tarık Özmen ve Öğr. Gör. Elif Çalık, Ebelik Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Nazan Karahan ile Akademik, İdari Personel ve öğrenciler katıldı.

Serginin açılışını yapan Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Eyüp Altınöz; “Öğrencilerimizin yapmış oldukları serginin açılışı için buradayız. Birbirinden güzel, ilgi ve dikkat çekici oyuncaklar var. Bugünkü sergilenen eserlerden gördüğümüz üzere öğrencilerimizin gelecek yıllarda bu eserleri geliştirerek daha da güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimize yaptıkları eserler ve verdikleri emekler için teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğrencilerimiz çocukların hem eğlenebildiği hem de öğrenebileceği şekilde tasarladıkları oyuncakları ve özel olarak hazırlandıkları tişörtler gün boyunca sergilenecek ve ardından LÖSEV’e gönderilecektir.

Editör: Haber Merkezi