Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Çakır ve Mehmet Atik Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal’ı makamında ziyaret etti.


 

IMG_0786Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Çakır: “Karabük Üniversitesi’nin hızlı gelişmesinden ve Karabük’e katkılarından dolayı Gebze’de yaşayan Karabüklüler olarak gurur duymaktayız. Eflani ilçemize de Meslek Yüksekokulu açılmış olması da bizleri ziyadesi ile mutlu etti. Karabük Üniversitesi kent ile birlikte ilçelerini de kalkındırıyor. Karabük’ün tanıtımına her ortamda Karabük Üniversitesi katkı sağlamaktadır. Bunu Feshane’de düzenlenen Karabük Günleri’nde de gördük. Karabük Üniversitesi’nin standı göz doldurdu ve bizlerde birçok kez ziyarette bulunduk. Rektörümüzü Karabük Günleri’nin son günü ziyaret ederek kendisine sürpriz yapacaktık. Ama kendilerinin yurt dışından misafiri gelmesi nedeniyle Karabük’e dönmüşlerdi. Bizlerde o gün Üniversitemizin standında Rektörümüz adına pastasını kesmiştik. Bugünde bunu tekrar gerçekleştirmek için Gebze’den geldik Sayın Rektörümüzde bizleri kırmadılar kabul ettiler. Hep karşı taraftan geldik geçtik. Kampüsü gezmemiştik. İyi ki de geldik. Üniversitemizi de yerinde görmüş olduk. Rektörümüz başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen herkese bir Karabüklü olarak minnettarız.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Burhanettin Uysal: “Değerli hemşehrilerime nazik ziyaretlerinden ve sürprizlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Karabük Üniversitesi Karabüklülün gönlünde büyüdü ve üniversitelerini de sahiplendiler. Bugünlere hep birlikte geldik. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Karabük Üniversitesi Karabük’ü her yerde temsil etmekte ve edecektir de.” dedi.

Ziyaret Rektörümüz Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ın fotoğrafının yer aldığı pastanın Rektörümüz, Dernek Başkanı İsmet Çakır ve Mehmet Atik’in kesmesi ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi