BÖLGE HABERLERİ

KABÜSEM 2017'DE 4 BİN 600 KİŞİYE EĞİTİM VERDİ

Karabük Üniversitesi bünyesinde yer alan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABÜSEM) faaliyetlerine bu yıl d

Abone Ol
Karabük Üniversitesi bünyesinde yer alan Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (KABÜSEM) faaliyetlerine bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

KABÜSEM, 2017 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler ile yaklaşık 4 bin 600 kişiye ulaştı.

Kabüsem Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi vererek: “Amacımız gerçekleşen eğitimler için fiziksel ve manevi anlamda her türlü desteği sağlamaktır. Kabüsem’in öncelikli hedefi arasında Kabüsem’i Karabük ve çevre illerde sürekli eğitim açısından en güvenilir ve vazgeçilmez bir başvuru merkezi haline getirmek, üniversitenin uluslararası ilişkilerini geliştirmek amacıyla uluslararası eğitim örgütleriyle iş birliği yapmak yer alıyor.” dedi.

Sur, gerçekleşen ücretli eğitimlerin Türkiye genelinde olduğuna ve alanında uzman kişiler tarafından verildiğine dikkat çekerken bu zamana kadar Kaptanlık Eğitimi, Kosgeb Girişimcilik Eğitimleri, İso Yönetim Sistemleri Eğitimi, Dış Ticaret Eğitimi, İş Sağlığı Eğitimi ve çeşitli eğitimler verdiklerini söyledi. Şu anda devam eden Öğrenci Barınma Hizmetleri Yöneticiliği Sertifika programı hakkında da bilgi veren Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur, eğitimler içerisinde Yurt Yönetimi, Çocuk, Genç, Ergen, Aile, Protokol ve Yazışma, Barınma ve Beslenme Hizmetleri gibi konuların yer aldığını ve eğitimin 9 Şubat tarihinde son bulacağını ifade etti.

Bahar döneminde Kabüsem olarak hedefledikleri planları da dile getiren Kabüsem Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur, uzaktan eğitim çalışmalarına yöneldiklerini belirterek bu alanda da çalışmalar gerçekleştirmeyi ve video eğitim portalı sistemini içselleştirerek üniversitemizde alanında uzman akademisyenler tarafından eğitimler planladıklarını ifade etti. Sur, bahar döneminde daha fazla kişiye ulaşmak istediklerini de ekledi.

Kabüsem Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gökhan Sur konuşmasını şu sözlerle noktaladı: “Öğrenci toplulukları, kulüpler bir eğitim alacaklarsa ya da bir eğitim organize ediyorlarsa ortak destek içerisinde bunu yapmalıyız. Sadece üniversite öğrencilerine yönelmiyoruz, eğitimlerimiz bütün Karabük halkına açıktır.”
{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }