Alt Manşet

İYİ PARTİ'DE RECEP YILMAZ GÜÇLÜ GELİYOR

İYİ Parti Karabük İl Başkan Adayı Recep Yılmaz, düzenlediği basın toplantısında, bu hafta sonu yapılacak olan kongrede aday olduğunu resmen açıkladı.

Abone Ol

Bu hafta sonu yapılacak olan İyi Parti Karabük İl Başkanlığı kongresiyle ilgili adaylığını açıklayan Recep Yılmaz parti binasında basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün'ün açılış konuşmasıyla başlayan basın toplantısında, iletişim sorunu yaşandığını belirten Aygün, "Dün yapılacak olan tanıtım programı aksadı, bunun için özür dileriz. Bununla ilgili olarak dün önceden planlanmış grup toplantımız vardı. Bunula ilgili bir iletişim sorunu yaşadık. Basın toplantımıza katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Aygün'ün ardından söz alan İyi Parti Karabük İl Başkan adayı Recep Yılmaz ise konuşmasında, "Milletimizin geleceğini göremediği, vatandaşlarımızın birbirine, kurumlara, eğitime, adalete velhasıl her şeye güveninin kalmadığı, krizin kaosa dönüştürüldüğü günleri görüyor ve yaşıyoruz.

Eleştirmek, kınamak, suçlamak bizi ve bizleri bu kaostan kurtarma ve çıkarma yolu değildir. Sorumluluk almak elimizi, hatta gövdemizi taşın altına koyma zamanıdır. İşte bu nedenle 8 Ocak Pazar günü yapacağımız kongrede İYİ Parti İl Başkanlığına adayım.” sözleriyle adaylığını açıkladı.

53 yaşında, evli ve iki çocuk babası Recep Yılmaz, "Karabük'te Demir Çelik sektöründe faaliyet gösteren iki firmanın da üst düzey yöneticiliğini yaptım. 2010 yılından itibaren eşimle beraber kendi kurmuş olduğum Demir Çelik nakliye ve taahhüt işleri ile iştigal ediyorum. Karabük sevdalısı bir kişi olarak her yönüyle ayrıntılı biçimde Karabük'ümüzü tanıdığıma inanıyorum." dedi.

“Milletimizin ve Karabük'ümüzün bu çağrılarına varım ve varız demek için adayım.” Diyen Yılmaz, “Milletin yönü ve yüzü İyi Partinin güneşine dönmüştür. Bu ortamda halkımız, ampulün de yanmayacağına inandığı için Sayın Genel Başkanımızı ve partimizi iktidara ve göreve çağırmaktadır. Milletimizin ve Karabük'ümüzün bu çağrılarına varım ve varız demek için ekibimle adayım.

İYİ Partimize ve Genel Başkanımıza milletimizin güvenin nedeni; Tek devlet değil Türk Devleti, Tek vatan değil Türk vatanı, Tek bayrak değil Türk bayrağı, Tek millet değil Türk milleti dediği içindir.

Kendimize güvenimizin nedeni, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlılığımız ve onun dehasıdır. İYİ Parti tüm sıkıntı ve problemlerin nedeni olan ucube başkanlık sisteminden kurtaracak, demokratik, laik ve Türk milletine uygun olacak olan güçlendirilmiş parlamenter sistemi getirerek, demokrasinin ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını yeniden yerleştirecektir.

Değerli Karabüklü hemşerilerim ve siz kıymetli İYİ Parti cesurlar hareketinin iyi aile mensupları, işte bu kutsi ve milli davaya sizlerle beraber katkı sunmak ve başarmak için adayım."

Basın mensuplarının "Başka aday var mı?" sorusuna cevap veren İYİ Parti İl Başkan Adayı Recep Yılmaz; "Karabükspor eski başkanı Mehmet Yüksel var. O da kendi çapında çalışıyor. Biz İYİ Parti ailesi olarak, İYİ Partililer olarak bu bayrağı Ali Başkandan sonra teslim alacak her kim olacaksa, ateşten bir gömlek giydiğimizin farkına varmalıyız. Çok kutsi bir görev onun için delegelerimizin ve İYİ Partisi ailemizin en doğru kararı verebileceği kanaatindeyim. Diğer başkan adayına da başarılar diliyorum. Biz hiçbir zaman ayrıştırıcı olmayacağız, hiçbir zaman ötekileştirmeyeceğiz. Her ne kadar sıkıntı ve problemler oldu ise de bunların hepsini bir tarafa bırakıp, bir ve beraber olarak seçim atmosferine, hazırlıklarına başlamamız lazım. Kendi içimizdeki çelişkileri bir tarafa bırakıp, İYİ Partinin iktidarı için uğraşmalıyız." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "G-SNL3QYLSS2" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }