• DOLAR 32,35 %0.26
  • EURO 35,13 %-0.10
  • ALTIN 2.308,07 %1.34
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.390 %2.33
  • ETHERIUM 3.570 %2.5
14°

Yerel seçimler Haberleri

yerel seçimler haberleri ve güncel yerel seçimler gelişmeleri, yerel seçimler ile ilgili tüm video, yerel seçimler fotoğrafları ve yerel seçimler haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

İYİ Parti Karabük adayı Adetepe, adayların kendi aralarındaki kısır tartışmalardan şehrin hiçbir şey kazanamayacağını belirten açıklama yaptı.

Güncel

CHP Karabük Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri Adayları listesi geç teslim edilince, İlçe Seçim...

Güncel

2009 Yerel seçimlerinden bu yana 4 seçimdir aynı takkeyi takan başkanın seçim takkesinin kerameti herkesin merakında yer edindi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin dar gelirliler için yapacağı Bin Konut'un yerini dün akşam Kapullu Mahallesinde açıkladı.

Eskipazar

Karabük'ün en eski siyaset isimlerinden olan Erol Serin, İyi Parti'den Eskipazar Belediye Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Güncel

CHP Karabük Belediye Başkan Adayı Bayram Karadağ, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Karabük merkezde 15 bin CHP oyu olduğunu ve hepsini...

Güncel

CHP'nin Karabük Aday Adayı olan İsmail Yalav, kendisine Milletvekili Akay tarafından 'kesin adaysın' sözü verildiğini ve kandırıldığını açıkladı.

Güncel

Av. Erdoğan Dinçel, CHP'nin Karabük'te aday belirleme sürecini eleştirdi ve İl Danışma Kurulunun Toplanmasını istedi.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yerel seçimlerin sonucunu beklemeden 25. Altın Safran Belgesel Film Festivali için çalışmalara başladı. Festival, 30...

Güncel

İsmail Yalav, CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığı için süreci başlattı ve bugün resmen aday adaylığı müracaatını yaptı.

Güncel

AK Parti'de Karabük merkez adayı bu hafta içinde açıklanacak. İlçe adaylarının açıklanmasının ise ay sonunu bulması bekleniliyor.

Güncel

Yerel seçimlerde AK Parti ve MHP'nin ittifak yapıp yapmayacağı iller belli oldu. 5 İlde MHP ve 24 ilde her iki...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu