• DOLAR 32,06 %0.12
  • EURO 34,91 %0.42
  • ALTIN 2.411,43 %0.54
  • BİST100 9.713 %0.98
  • BITCOIN 72.259 %4.2
  • ETHERIUM 3.620 %6.63
14°

Yerel seçim Haberleri

yerel seçim haberleri ve güncel yerel seçim gelişmeleri, yerel seçim ile ilgili tüm video, yerel seçim fotoğrafları ve yerel seçim haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya, adaylığının 38. gününde rakibi Rafet Vergili’yi basın aracılığı ile ilk defa eleştirdi.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, yerel seçimlerin sonucunu beklemeden 25. Altın Safran Belgesel Film Festivali için çalışmalara başladı. Festival, 30...

Güncel

CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığı için arayışlarını sürdürürken, Mustafa Özata ismi de aday olabilecekler arasında konuşulmaya başlandı.

Alt Manşet

Karabük Net haber olarak kamuoyunun nabzını tutmaya ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu amaçla bir anket başlatıyoruz.

Alt Manşet

Safranbolu için yeniden aday adayı olduğunu duyuran Elif Köse, resmi açıklamayı Misakı Milli Demokrasi Meydanı’ndaki buluşmanın ardından İlçe Başkanlığında yapacak.

Güncel

Muzaffer Atılkan, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adaylık sürecini başlatıyor. Atılkan, yarın il başkanlığına müracaat edecek.

Güncel

31 Mart 2024'de yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili AK Parti adaylık başvuru tarihi uzatıldı.

Güncel

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adaylığı için çalışan Av. Ali Büyüközdemir, reklam yasağını çiğnediğinden barosuna şikayet edildi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu