• DOLAR 32,61 %0.37
  • EURO 35,07 %0.23
  • ALTIN 2.505,88 %0.86
  • BİST100 9.525 %0.00
  • BITCOIN 62.680 %0.93
  • ETHERIUM 2.996 %-2.2
13°

Cevdet akay Haberleri

cevdet akay haberleri ve güncel cevdet akay gelişmeleri, cevdet akay ile ilgili tüm video, cevdet akay fotoğrafları ve cevdet akay haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’ün kuruluşunun 87. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güncel

Av. Erdoğan Dinçel, CHP'nin Karabük'te aday belirleme sürecini eleştirdi ve İl Danışma Kurulunun Toplanmasını istedi.

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Milletvekili Cevdet Akay, beraberindeki heyet ile birlikte Safranbolu TSO'yu ziyaret etti.

Güncel

CHP Karabük Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili İsmail Yalav ve Yusuf Aydın isimleri gündeme geldi.

Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Cevdet Akay parti Genel Merkezi'nde de görev aldı.

Alt Manşet

Akay 'ın, doğal gazı olmayan Karabük 'ün ilçelerine doğal gazın sağlanması talebine ilişkin verdiği soru önergesine Bakan Bayraktar ’dan müjdeli...

Güncel

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun gözde milletvekilleri arasında olan Cevdet Akay'ın, genel merkezde önemli görevler alması bekleniliyor.

Güncel

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, Sayıştay'ın 2022 yılı raporunda Karabük Üniversitesinde yapılan usulsüzlüklerin ortaya çıktığını açıkladı.

Güncel

Karabük 'e hizmet için iktidar vekillerinden hızlı davranan Akay, ilk kanun teklifini 3 Nisan 'ın " Sanayi Günü " olması...

Alt Manşet

CHP Milletvekili Cevdet Akay; "Yol yapmakla övünen 22 yıllık AKP iktidarı 70 km'lik stabilize yolu görmezden gelmiş ve halka yol...

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Cevdet Akay, Karabük’teki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alt Manşet

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, basın mensupları ile bir araya gelerek Karabük ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu