• DOLAR 32,39 %0.19
  • EURO 35,06 %-0.19
  • ALTIN 2.324,41 %0.17
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.940 %2.62
  • ETHERIUM 3.561 %1.39
13°

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Karabük mitinginde, "Organize Sanayi Bölgelerimizde 11 bin kişiye istihdam sağlanacak." dedi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Karabük mitinginden sonra yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Güncel

AK Parti'den 20 yıl sonra MHP'ye geçen Enver Kemik, "Cumhurbaşkanımızın bize verdiği değeri, buradaki AK Parti yöneticileri veremedi."

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turu sonuçlarını değerlendirerek bir teşekkür mesajı yayımladı.

Güncel

Sevdanın böylesi de oluyormuş; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferi için döner ve tulumba dağıttı

Alt Manşet

Türkiye genelinde yapılan 2. tur Cumhurbaşkanı seçimi sonucunda Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanı oldu.

Alt Manşet

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Umut Akdoğan, Karabük CHP İl Teşkilatı'nı ziyaret etti.

Alt Manşet

AK Parti Milletvekili Adayı Cem Şahin, " Ben ve arkadaşlarım, Cumhur İttifakı'na zarar vermemek, Cumhur İttifakı'nı dezavantajlı hale getirmemek için...

Alt Manşet

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik mitinglerine Giresun’da devam etti.

Alt Manşet

Milletvekili adayı Şahin duyurmuştu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı; Kardemir'e 600 işçi alınacak.

BÖLGE HABERLERİ

710 milyar metreküp rezervlik yerli ve milli doğalgaz bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği devreye alma töreniyle ulusal ağa bağlanacak

Alt Manşet

İYİ Parti, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik yeni seçim kampanyasını ‘’RECEP BEY SUNAR’’ sloganıyla duyurmuştu.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu