• DOLAR 32,53 %0.24
  • EURO 34,86 %0.36
  • ALTIN 2.488,22 %1.05
  • BİST100 9.517 %-0.14
  • BITCOIN 61.589 %-2.86
  • ETHERIUM 2.973 %-3.37
26°

Nevzat Akbaş Haberleri

Nevzat Akbaş haberleri ve güncel Nevzat Akbaş gelişmeleri, Nevzat Akbaş ile ilgili tüm video, Nevzat Akbaş fotoğrafları ve Nevzat Akbaş haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Meslek liselerinde Karabük özel sektörünün en çok ihtiyaç duyduğu izabe ve haddecilik dalları istihdam garantili olarak açılacak.

Alt Manşet

Karabük Bilim ve Sanat Merkezi'nde (BİLSEM) , Türk Patent Enstitüsü çalışmaları yapılarak geleceğin bilim insanları ve mucitleri yetişiyor.

Alt Manşet

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ücretsiz yemek projesinden faydalanan 100. Yıl Anaokulu ve Şehit Mehmet Esen Anaokulu'nu ziyaret etti.

Alt Manşet

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından planlanan "Kış Okulları Kursu" Karabük'te başladı.

Güncel

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, kentteki 10 bin 426 öğrencinin Milli Eğitim Bakanlığının ücretsiz yemek hizmetinden yararlanacağını bildirdi.

BÖLGE HABERLERİ

NASA Karabüklü öğrencilerin başvurusunu kabul etti; Uluslararası Uzay İstasyonu'nda bitki yetiştirme projesine katılan Türkiye'nin ilk ekibi Karabük'ten.

Alt Manşet

Karabük Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda 2022 yılındaki çalışmaları değerlendirdi.

Alt Manşet

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Karabük'te "Aile Okulu Projesi" kapsamında velilere yönelik aile eğitimi etkinliği düzenlendi.

Alt Manşet

Karabük'te halk eğitim kurslarına gösterilen yoğun ilginin ardından 50 binin üzerinde kursiyere ulaşıldı.

BÖLGE HABERLERİ

Özel öğrenciler, el becerilerini geliştirip atık malzemeleri hediyelik eşyaya dönüştürürlerken ürettiklerini satıp gelir elde ediyorlar.

Alt Manşet

Karabük'te ilkokul öğretmenleri kendi aralarında para toplayarak aldıkları 3 tekerlekli sandalyeyi bedensel engelli öğrencilere hediye etti.

Alt Manşet

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, arızalanan tekerlekli sandalyeleri onararak engelli bireylerin hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu