• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.790 %-2.17
  • ETHERIUM 3.042 %-2.37
16°

Karabük Yenice Haberleri

Karabük Yenice haberleri ve güncel Karabük Yenice gelişmeleri, Karabük Yenice ile ilgili tüm video, Karabük Yenice fotoğrafları ve Karabük Yenice haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Normalinden iki katı daha fazla personele sahip olan Yenice Belediyesi, son aylarda alınan ve geçici işçi statüsünde olanları çıkartıyor.

Güncel

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, ilçe merkezinde saatlerce halkın arasına katılarak, vatandaşlarla uzun uzun sohbet ediyor.

Güncel

Yenice Belediye Başkanı seçilen Sertaş Karakaş, yüzlerce vatandaşla birlikte mazbatasını alarak, başkanlık makamına oturdu.

Güncel

Yenice Belediye Başkanlığına seçilen Sertaş Karakaş, ilçeye huzur ve birliktelik getirdi. Halk belediye çalışmalarına gönüllü katılıyor.

Güncel

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Ş. Sertaş Karakaş, "Göreceksiniz Yenice’de tarih yazacağım." diyerek, seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu.

Güncel

AK Parti Yenice Belediye Başkan Adayı Sertaş Karakaş, kendi dönemlerinde tüm mahallelerde doğalgazın yanacağını açıkladı.

Güncel

CHP Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü, Yenice'den partisinin belediye başkan adaylık başvurusunu il başkanlığına yaptı.

Güncel

AK Parti Yenice önceki ilçe başkanı Erdal Yirmibeş, ilçeye gelecek olan doğal gaz çalışmaları ile ilgili Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar...

Güncel

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ihanet içine girdiği konuşuluyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu