• DOLAR 32,21 %0.23
  • EURO 35,08 %-0.13
  • ALTIN 2.241,13 %0.28
  • BİST100 %
  • BITCOIN 68.995 %-5.49
  • ETHERIUM 3.677 %-7.26
7°

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Haberleri

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili haberleri ve güncel Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili gelişmeleri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile ilgili tüm video, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili fotoğrafları ve Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük Belediye başkanı Rafet Vergili, Soğuksu 3 Etap ihalesinin 6 Mayıs 2024'te gerçekleştirileceğini açıkladı.

Güncel

Başkan Rafet Vergili, oy alma derdine her gün arttırarak devam eden vaatler ile ilgili "Ufak atın beyler, halkın aklıyla dalga...

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkan Rafet Vergili, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü için bir mesaj yayımladı.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Güncel

Karabük İl Başkanlığının yenilenen binasının açılışına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadri Durmaz'dan Rafet Vergili'ye tam destek geldi.

Güncel

Başkan Rafet Vergili, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt'a seçimi bitirecek kadar önemli ne göstereceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Alt Manşet

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Güncel

Belediye Başkanı Rafet Vergili, dar gelirliler için yapacağı bin konutun ana yolunu ve yeni bulvar açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, seçim projeleri kapsamında üç çeşit yemeğin 50 liraya verileceği Millet lokantası projesini açıkladı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'nin dar gelirliler için yapacağı Bin Konut'un yerini dün akşam Kapullu Mahallesinde açıkladı.

Güncel

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Güncel

Rafet Vergili, AK Parti Karabük Adayı Özkan Çetinkaya'nın sahte diploma ile Kardemir'e işe girdiğini ve anlaşılınca iş akdinin fesih edildiğini...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu