• DOLAR 32,38 %0.16
  • EURO 34,98 %-0.30
  • ALTIN 2.325,71 %0.23
  • BİST100 9.070 %-0.11
  • BITCOIN 69.929 %-0.6
  • ETHERIUM 3.541 %-0.93
20°

Fuat Gürel Haberleri

Fuat Gürel haberleri ve güncel Fuat Gürel gelişmeleri, Fuat Gürel ile ilgili tüm video, Fuat Gürel fotoğrafları ve Fuat Gürel haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük'ün önceki Valisi Fuat Gürel’in oğlunun 1 yıl önceki geçirdiği trafik kazası ile ilgili yapılan haberler hakkında bir açıklama geldi.

Alt Manşet

Demir çelik fabrikasının 86 yıl önce temellerinin atılmasıyla 13 haneli bir mahalleden kente dönüşen Karabük, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Alt Manşet

Karabük Valisi Gürel, Eskipazar'da sağanaktan zarar gören alanları inceledi

Güncel

Karabük Valisi Fuat Gürel, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Güncel

Karabük Valisi Fuat Gürel, Şehit Polis Memuru Recep Çakıl'ın ailesi ile Gazi Yüksek Orak'a ziyarette bulundu.

Alt Manşet

Karabük'te 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Alt Manşet

Karabük Valisi Fuat Gürel, 2023 yılı kurum denetimleri kapsamında Karabük Kültür Varlıkları Koruma Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Alt Manşet

Vali Gürel, depremlerin yaşandığı ilk andan itibaren büyük bir özveriyle bölgeye gidip yardım eden öğretmenlerle buluştu

Alt Manşet

Karabük'ten deprem bölgesine giderek arama kurtarma çalışmalarına destek veren ekiplere, Karabük Valisi Fuat Gürel tarafından teşekkür belgesi verildi.

Güncel

Karabük'te depremzedelere yapılacak yardımların ve deprem bölgesine kurulacak konteyner sitesi çalışmalarının ele alındığı toplantı düzenlendi.

Güncel

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle Karabük'ün Safranbolu ilçesine yerleşen çocuğa sürpriz doğum günü düzenlendi.

Alt Manşet

Safranbolu Emek Ortaokulunun A bloğunun yeniden inşa edilmesi için Vali Fuat Gürel ve hayırsever iş insanı Mehmet Nuri Arslan arasında...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu