• DOLAR 32,60 %0.35
  • EURO 34,83 %0.19
  • ALTIN 2.511,83 %1.10
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.855 %2.84
  • ETHERIUM 3.090 %1.48
12°

AK Parti Karabük adayları Haberleri

AK Parti Karabük adayları haberleri ve güncel AK Parti Karabük adayları gelişmeleri, AK Parti Karabük adayları ile ilgili tüm video, AK Parti Karabük adayları fotoğrafları ve AK Parti Karabük adayları haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Karabük halkının her kesimi tarafından tanınan Sedat Namal'ın önümüzdeki yerel seçimlerde aday olmasını isteyen halk kitlesi her geçen gün artıyor.

Güncel

AK Parti Karabük Belediye Başkan Aday Adayı Gürsel Yılmaz, Karabük'te Sivil Toplu kuruluşlarını ve Yöresel Dernekleri ziyaret etti.

Güncel

AK Parti Eski İl Başkanı Timurçin Saylar'a, yaptıkları geniş kapsamlı toplantıdan Karabük Belediye Başkan Adaylığı için onay çıktı ve hazırlıklara...

Alt Manşet

AK Parti Genel Merkezi Milletvekili adaylarını belirledi.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Altınöz, halkı seçimlerden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını ifade etti.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ali Keskinkılıç, her akşam iftardan sonra mahallelerde vatandaşlarla sohbet ediyor.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayları arasında gençlerin abisi rolünü üstlenen tanınmış iş ve siyaset insanı Salih Aydın, iddialı olduğunu...

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Gündoğdu, ilçelere giderek halkın içinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Alt Manşet

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Av. Mehmet Sarı, bugün Karabük Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

Alt Manşet

Görevlerinden istifa eden AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanları ile birlikte aday adaylıklarını...

Alt Manşet

Karabük'ün tanınmış siyasetçilerinden, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Mehmet Ceylan, TBMM'de Karabük'e hizmet etmekten onur duyacağını söyledi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu