• DOLAR 32,49 %-0.18
  • EURO 34,98 %0.36
  • ALTIN 2.437,83 %0.60
  • BİST100 9.717 %-0.05
  • BITCOIN 64.850 %1.29
  • ETHERIUM 3.176 %1.77
19°

İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar Haberleri

İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar haberleri ve güncel İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar gelişmeleri, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ile ilgili tüm video, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar fotoğrafları ve İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin vefat eden teyzesi Hatice Ulusoy, kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlanarak toprağa verildi.

Alt Manşet

Dünya Çevre Günü ve Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kutlanmaya başladı. Etkinlikte depremzedelerin anısına saygı çelengi bırakıldı.

Alt Manşet

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Karabük'te tanıtıldı.

Alt Manşet

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümü için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından kurulan stant yoğun ilgi görüyor.

Alt Manşet

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, depremde Hatay'da enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Karabüklü polis memuru için taziye mesajı gönderdi.

BÖLGE HABERLERİ

Olumsuz hava şartlarıyla mücadelede alınacak tedbirlerin görüşüldüğü "Kış Tedbirleri Toplantısı" Vali Gürel başkanlığında yapıldı.

Güncel

Vali Fuat Gürel, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Öğlebeli Gençlik Merkezinde Teknoloji Atölyelerini ziyaret etti.

Alt Manşet

Vali Gürel ve Karabük Protokolü 2023 bütçesini görüşmek üzere 2022 yılının son meclis toplantısı için İl Genel Meclis Üyeleri ile...

Alt Manşet

Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Emniyet Müdürlüğünün değişik şubelerinde görev yapan personelleri üstün gayretlerinden dolayı ‘Başarı Belgesi’ ile ödüllendirdi.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu