• DOLAR 32,35 %0.25
  • EURO 35,16 %0.00
  • ALTIN 2.302,95 %1.12
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.900 %2.14
  • ETHERIUM 3.567 %1.19
18°

Özçelik İş Sendikası Haberleri

Özçelik İş Sendikası haberleri ve güncel Özçelik İş Sendikası gelişmeleri, Özçelik İş Sendikası ile ilgili tüm video, Özçelik İş Sendikası fotoğrafları ve Özçelik İş Sendikası haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Güncel

Kardemir'den emekli olanların yerine çocuklarının işe alınması kararından sonra, 207 çalışan emekli oldu ve yerlerine çocukları işe alınmaya başlandı.

Alt Manşet
Alt Manşet

Özçelik İş Sendikası Genel Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Yunus Değirmenci Karabük'e geldi

Güncel

Özçelik İş Sendikası Karabük Şubesinden yapılan açıklamada, Mescier D.Ç. çalışanlarına da %34 ara zam alındığı belirtildi.

Alt Manşet

Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı, yetkili oldukları işyerlerinden %34 ara zam almaya devam ederken, Kardemir işçisi de merakla bekliyor.

Alt Manşet

Çelikoğlu çalışanlarının maaşlarına Özçelik İş Sendikası'nın talebi doğrultusunda %34 iyileştirme yapıldı.

Güncel

Memur maaşlarına enflasyonun yanı sıra 8 Bin 77 lira seyyanen zam yapılmasıyla, Kardemir işçisinin maaş iyileştirmesi için gözü sendikasına döndü.

BÖLGE HABERLERİ

Kardemir A.Ş'de sonuçlanan TİS görüşmelerinde; Özçelik İş Sendikası %53 zam artışı aldıklarını açıklarken, Kardemir ise %50 anlaşma yapıldığını açıkladı

Alt Manşet

KARDEMİR A.Ş. Yönetiminin sendika dışı olan personele %35 zam yapması, %85 Zam isteyen sendikalı işçiyi düşündürmeye başladı.

Alt Manşet

Özçelik İş Sendikası Karabük şube Başkanı Kenan Yılmaz yaşanan deprem felaketiyle ilgili bir mesaj yayımlayıp yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Alt Manşet

Kardemir A.Ş ile Özçelik İş Sendikası arasındaki 2023-2024 yılını kapsayan toplu iş sözleşme görüşmeleri bugünkü ilk oturumla başladı.

Alt Manşet

Erdemir D.Ç.'de TİS %45 zam ile sonuçlandı. Erdemir işçisinin maaşı ortalama 25 Bin lira olurken, Kardemir işçisi %50 zam alsa...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu