• DOLAR 32,59 %0.34
  • EURO 34,82 %0.19
  • ALTIN 2.512,14 %1.11
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.424 %2.23
  • ETHERIUM 3.061 %0.52
13°

İsmail Altınöz Haberleri

İsmail Altınöz haberleri ve güncel İsmail Altınöz gelişmeleri, İsmail Altınöz ile ilgili tüm video, İsmail Altınöz fotoğrafları ve İsmail Altınöz haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

AK Parti bir önceki Karabük İl Başkan Av. İsmail Altınöz, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının Kastamonu İl Koordinatörü oldu.

Alt Manşet

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı İsmail Altınöz, halkı seçimlerden seçime hatırlayanlardan olmadıklarını ifade etti.

Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Alt Manşet

Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden İsmail Altınöz'ün yerine AK Parti Karabük İl Başkanlığına yönetim içinden Ferhat Salt atandı.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz'ün istifaların son günü olan Perşembe günü istifa ederek adaylık başvurusunda bulunacağı kesinleşti.

Alt Manşet

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, deprem afetinin yaşandığı bölgeye yaklaşık 500 bin TL ayni ve nakdi yardımda...

Güncel

AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla tebrik mesajı yayımladı.

Güncel

O profesör her şeye rağmen konferansa konuşmacı olarak katıldı ve gözaltı sürecini değerlendirdi, “Yanlış anlaşılma olarak değerlendiriyorum”

Güncel

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Alparslan Bayraktar, AK Parti Karabük İl Başkanlığını ziyaret...

Güncel

AK Parti İl Başkanı Altınöz, Safranbolu'da düzenlenecek olan 'Deprem Bilgilendirme Konferansı’na Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın davet edilmesine tepki gösterdi.

BÖLGE HABERLERİ

AK Parti Genel Merkezi, Karabük il genelinde geniş kapsamlı anket çalışması yaptırdı. Seçmene "Kimleri aday yapalım?" sorusu yöneltiliyor.

Alt Manşet

AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Kemalettin Yılmaztekin, bir dizi ziyaret ve istişarelerde bulunmak için Karabük'e...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu