• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.200 %-2.63
  • ETHERIUM 3.039 %-1.78
26°

İl Milli Eğitim Müdürü Haberleri

İl Milli Eğitim Müdürü haberleri ve güncel İl Milli Eğitim Müdürü gelişmeleri, İl Milli Eğitim Müdürü ile ilgili tüm video, İl Milli Eğitim Müdürü fotoğrafları ve İl Milli Eğitim Müdürü haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Güncel

Meslek liselerinde Karabük özel sektörünün en çok ihtiyaç duyduğu izabe ve haddecilik dalları istihdam garantili olarak açılacak.

Alt Manşet

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ücretsiz yemek projesinden faydalanan 100. Yıl Anaokulu ve Şehit Mehmet Esen Anaokulu'nu ziyaret etti.

Alt Manşet

Karabük'te halk eğitim kurslarına gösterilen yoğun ilginin ardından 50 binin üzerinde kursiyere ulaşıldı.

BÖLGE HABERLERİ

Özel öğrenciler, el becerilerini geliştirip atık malzemeleri hediyelik eşyaya dönüştürürlerken ürettiklerini satıp gelir elde ediyorlar.

Alt Manşet

Karabük'te ilkokul öğretmenleri kendi aralarında para toplayarak aldıkları 3 tekerlekli sandalyeyi bedensel engelli öğrencilere hediye etti.

Alt Manşet

Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, arızalanan tekerlekli sandalyeleri onararak engelli bireylerin hayatına dokunmanın mutluluğunu yaşıyor.

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu