• DOLAR 32,35 %0.29
  • EURO 35,13 %-0.02
  • ALTIN 2.307,18 %1.30
  • BİST100 9.080 %3.10
  • BITCOIN 70.500 %2.77
  • ETHERIUM 3.549 %0.96
15°

Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri Karabük Net Haber sitemizde


Alt Manşet

Karabük’te yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu ilçesinin doğal güzellikleri doğa yürüyüşüyle tanıtıldı.

Alt Manşet

Safranbolu Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Karabük Valisi Mustafa Yavuz ve Karabük Üniversitesi Rektörü Fatih Kırışık’ı...

Eskipazar

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde içinde üniversite öğrencilerinin bulunduğu otomobil kaza yaptı. Facia gibi kazada 1 öğrenci hayatını kaybetti.

Manşet

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Karabük Üniversitesi ile ilgili çok konuşulan iddialar ile ilgili üniversiteden açıklama yapıldı.

Alt Manşet

2016 yılından bu yana Karabük'te eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Karabük Bahçeşehir Koleji başarılarına ve yeniliklerine devam ediyor.

Alt Manşet

Karabük'te Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) giren öğrenciler ve aileleri sınav heyecanı yaşadı.

Alt Manşet

Başkan Vergili 'den müjdeli haber nihayet geldi; Karabük Belediyesinin toplu taşıma araçları yarın hizmete giriyor.

Alt Manşet

“Sürdürülebilir Şehirler ve Topluluklar” temalı Erasmus+ projesinin ikinci ayağı Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde Safranbolu’da gerçekleştirildi.

Alt Manşet

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrası deprem bölgesine gönderilen 79 Karabük Üniversitesi personeline...

Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu
Reklam Bloğu